2777
2789
منم همینو میگم دیگه، عرف توی هر فامیلی متفاوته....باز من تعجب میکنم که برای کادو تولد ۵ دادن فامیلای ...

حالا ما باز نرمال هستیم، دختر داییم یه شوهری کرد، عروسیش که رفتیم فامیل های ما طبق رسم اکثرا یا ده دادن یا بیست تومن، تمام خواهر برادرای داماد، دوستای داماد، پسرخاله ها و پسر عموهای داماد نفری صد میلیون دادن، ما انقد خجالت زده شده بودیم اصلا باورمون نمیشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم همیشه میگه کادو عروسی واقعا ثواب داره چون انگار به یه زوج داری کمک میکنی و همیشه کادو خوب میبره، اون یک تومن دو تومن تو زندگی ما شاید تاثیری نداشته باشه ولی برا شروع زندگی کمک هزینه خوبیه

من اگر جای تو بودم به دلم نبود کادو بدم اصلا شرکت نمیکردم 

حالا ما باز نرمال هستیم، دختر داییم یه شوهری کرد، عروسیش که رفتیم فامیل های ما طبق رسم اکثرا یا ده د ...

خجالت چرا، توی فامیل شما این مقدار عرف بوده دیگه، سمت داماد بیشتر بوده چون عرف فامیلشون بیشتر بوده.

نمیشه که همه مثل هم هدیه بدن😉

خجالت چرا، توی فامیل شما این مقدار عرف بوده دیگه، سمت داماد بیشتر بوده چون عرف فامیلشون بیشتر بوده.ن ...

اخه صد میلیون 🤐 ماشاالله همشون هم تو بازار زرگرا طلا فروشی دارنا، همشون فامیلی طلاساز و اوکی هستن

من خودم  ترجیح میدم عروسی‌ای که دلم نیست کادو بدم و حتی بابت هزینه لباس و آرایشگاه هم منت سر میزبان بذارم، نرم. کمتر رفت و آمد می‌کنم، ولی با کیفیت‌تر.

عروسی خودم هم کسایی رو دعوت کردم که می دونستم واقعا براشون ارزش دارم. نه اونا با منت و ناراحتی کادو دادن، نه کم و زیاد کادو برای من مهم بود.

اسی برو جشن. ولی بعدا برای بچت جشن بگیر دعوتش کن برای خودت که جشن نگرفتی قبلاجشن تولدی بگیر بذلی مید ...

منم ازینکه پول میدن باز جشن میگیرن که جمع کنن خیلی بدم میاد 

براهمین میگم اقا من کادو چیزی که دوس دارم میبرم که بعد اگه نیومدن یا ندادن ناراحت نشم بهتره تا اینکه برم مثلا الان ۲ تومن بدم بعد اونا مجلس من نیان همش بگم نگا من رفتم دوتومن دادم اونا نیومدن یا کم دادن 

حالا ما باز نرمال هستیم، دختر داییم یه شوهری کرد، عروسیش که رفتیم فامیل های ما طبق رسم اکثرا یا ده د ...

خجالت نداره گلم، نرخ کادوی شما همون بوده.  دایی شما هم عروسیای شما همون ده تومن بیست تومن رو کادو میده دیگه.

من خودم ترجیح میدم عروسی‌ای که دلم نیست کادو بدم و حتی بابت هزینه لباس و آرایشگاه هم منت سر میزبان ...

من منت برا اراشگاه و لباس ندارم میگم اینثد هزینه میکنیم درست نیست برا عروسی یکی دیگه که فامیل دوره ادم خودشو بخاطر کادو تو دردسر و قرض بندازه 

خوشبحالت که عروسی گرفتی من مجلس نداشتم هیچکی هم کادو برام نیاورد 

حتی یک نفر منو پاگشا نکرد بخدا خیلی ناراحتم 

ما ام یه زن و شوهریم و یه بچه کوچیک

عروسی فامیل دور دعوتیم تازه مراسم ما توی کرونا بود اونا رو دعوت نکرده بودیم

۱ تومن میدیم مراسمشون هم معمولیه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
حالا کار به این عروسی ندارم چرا میگن مثلا زیر دوتومن زشته زیر فلان مبلغ زشته کادویی که مهمان میده ی ...

چه آدم عجیبی هستی!

کادو تو این تورم باید چقدر باشه؟

می خوای دویست تومن بدی بره؟

من منت برا اراشگاه و لباس ندارم میگم اینثد هزینه میکنیم درست نیست برا عروسی یکی دیگه که فامیل دوره ا ...

عزیزم درک می‌کنم که نگرفتن جشن عروسی بدون اینکه شما رضایت داشته باشید چقدر سخته. حق دارید. 

من الان دو تا عروسی دعوتم، یکیش عروسی کسیه که مدتهاست با هم ارتباط نداشتیم و تمایلی به رفتن ندارم و نمی‌رم. برای یکیش هم انقدر ذوق دارم که از دو ماه قبلش دنبال مدل مو و لباس هستم.

عروسی منم کلا ۸٠ نفر دعوت بودن، خانواده و دوستامون. هزینه رو هم خودم و همسرم پرداخت کردیم. تقریبا همه مهمونا هم کسایی بودن که ما قبلا عروسیشون رفته بودیم.

چه آدم عجیبی هستی!کادو تو این تورم باید چقدر باشه؟می خوای دویست تومن بدی بره؟

زیر دوتومن و یک تومن رو مثال زدم 

شما اگه تو اجتماع باشی میدونی که هرجایی کادوهاشون فرق میکنه یکی صدملیون شاباش میده یکی ۳۰۰ تومن 

عرف هر خونواده فرق میکنه 

اره من یک عروسی رفتم که ۲۰۰ تومن کادو میدادن ادمای پولدارشون چون اوناهم توی مراسماشون میان کم میدن