2777
2789

دو سه تومن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد فامیل دور هم دعوت میکنین همو 🥴

مام از این جریانات داریم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چه دور 

من طبق کادویی ک بهم دادن اضافه تر و اگر شام هم باشه حداقل جوری میدم پول غذا رو داده باشم و یکم اضافه تر 

الان کم هم بخوای بدی یک میلیونه 

دیگه ببین در و شرایطی هستید شاید برای شما پنج تومنی هم کمه که بدید یا یه تومان هم زیاده اگر بدید 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
چه دور من طبق کادویی ک بهم دادن اضافه تر و اگر شام هم باشه حداقل جوری میدم پول غذا رو داده باشم و یک ...

اخه من مجلس نگرفتن برام 

یعنی هیچکس بمن کادو نداده چون مجلس نداشتم 

الان زورم میاد برم مجلساشون کادوی زیاد بدم 

اخه من مجلس نگرفتن برام یعنی هیچکس بمن کادو نداده چون مجلس نداشتم الان زورم میاد برم مجلساشون کادوی ...

حق داری 

اگر همراه مادرشوهرش میرید میتونی چیزی نبری! فوقش اندازه پول شام ببری،همسرت نظرش چنده؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
۵۰۰ ۴۰۰هم خوبه

طرف سوهرم معمولا همشون نفری ۱۵۰۰ میدن اونایی که مث ما فامیل دورن 

خب اینا هم رفتن برا مجلساشون دادن 

اما ما که مجلس نداشتیم چرا بریم الان یک تومن بدیم ؟ بمن چه که طرف ۲ مدل غذا میده و فلان باغ رزرو کرده پول لاکچری بازی مردمم ما باید بدیم ؟؟؟