2777
2789
با مادرشوهرم قط رابطه ایم

باید حتما برید؟ اگر مهم نیست و شوهرت مایل نیست نرید اگر دوست دارید طبق بودجه کادو بذارید 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
شوهرم میگه حداقل یک تومن بدیم زشته

میگم که اگر شام میرید،پول شام رو داده باشید همین 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه حداقل یک تومن بدیم زشته

خب شما خودتون مراسم نگرفتید!!!ولی اینا دارن هزینه میکنن مراسم میگیرن،یا میتونید کلا نرید یا اگه رفتید عرف اینه که در حد غذایی که میخورید کادو بدید

باید حتما برید؟ اگر مهم نیست و شوهرت مایل نیست نرید اگر دوست دارید طبق بودجه کادو بذارید

اخه من اصلا ندیدمشون جالبه چون میگم ممجلس نداشتم 

بعد چون با مادرسوهرم قط رابطه ام میخام برم که ک.ونش بسوزه چون عروسی برادرشوهرم نرفتم 

١٥٠٠ 

نهايتا ٢تومن

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

خب شما خودتون مراسم نگرفتید!!!ولی اینا دارن هزینه میکنن مراسم میگیرن،یا میتونید کلا نرید یا اگه رفتی ...

اخه فامیل دور چرا یکتومن بدم ؟ مگه رستورانه میخان پول شام رو دربیارن چه کاریه که مجلس میگیرن 

من نمیفهمم چرا توقف دارن شام مجلس پولش از مهمونا دربیاد 

عروسی یک کادویی ادم در حد احترام میده نکه توقع دارن پول ورودی و شام رو مهمونا بدن 

اخه من اصلا ندیدمشون جالبه چون میگم ممجلس نداشتم بعد چون با مادرسوهرم قط رابطه ام میخام برم که ک.ونش ...

اینم ایده خوبیه، اگر خودت دوست داری بری کدبرید ،پونصد هم خوبه وظیفه مادرشوهرش ایناس بیشتر بدن

اخه فامیل دور چرا یکتومن بدم ؟ مگه رستورانه میخان پول شام رو دربیارن چه کاریه که مجلس میگیرن من نمیف ...

عزیزم اونا که نگفتن بیا پول شام بده شما میتونی بری و هیچیم ندی،ولی خب شأن خودت میاد پایین، من به شخصه نمیتونم برم جایی بخورم بیام یا بخاطر ۵۰۰تومن بالا پایین خودمو ضایع کنم 

شوهرت راست میگه دیگه زیر یه تومن خیلی خیلی زشته

حالا کار به این عروسی ندارم چرا میگن مثلا زیر دوتومن زشته زیر فلان مبلغ زشته 

کادویی که مهمان میده یک هدیه اندازه بودجه خودش میده یعنی ما باید پول شامی که خوردیم رو حداقل بدیم خب چکاریه ادم میره رستوران دیگه 

بخدا من الان در به در دنبال لباس و ارایشگاه میگردم 

یعنی یک عروسی راحت ۵ تومن درمیاد 

بعد جالبه اگه کادوی کم بدی ناراحت میشن من نمیفهمم مگه اینا میخان پول مجلس رو از مردم دربیارن ؟ یا میخان که مردم توی شادی شون شریک باشن  

اره برا شام میریم یعنی میگی یک تومن رو بدیم ؟

چند نفرید؟ سه نفره پونصد هم خوبه برا شما که ندیدیشون مجلس نداشتید،

پول بیشتر خانواده شوهرت باید ببرن

عزیزم اونا که نگفتن بیا پول شام بده شما میتونی بری و هیچیم ندی،ولی خب شأن خودت میاد پایین، من به شخص ...

دقیقا فامیل شوهرم همچین اخلاقی دارن 

مثلا یکبار جاریم میگفت فلانی با دوتا بچش اومد مجلس داداشم خورد ۵۰۰ تومن کادو داد 

در حالی که ورودی باغ ۷۰۰ تومن بوده 

اینایی ک میگید ۲ ، ۳ تومن 

چرا باید انقد بده ؟ مثلا دلیلش چیه

هم فامیل دوره هم فقط ۳ نفرن ک یکیشم بچس

۱ تومن کافیه ب نظرم

زیر ۱ یا ۸۰۰ زشته ، بالای ۱ هم منطقی نیست اصا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥