2777
2789
عنوان

چجوری دیگه به مادرشوهرم نگم مامان دوس ندارم به کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 45 پست
من مادرشوهرم بدش میاد مامان یا خاله بگم میگه فریده جون صدام کنید😥😂

مادرشوهرت چه با کلاسه😂نه بابا مادرشوهر من از این خانم جلسه ای محجبه هاست چاک دهنش هم بلد نیست ببنده فاصله سنیش هم خیلی باهام زیاده نمیتونم‌ اسمشو بگم در ضمن بقیه جاریام هم مامان میگن من یهو نمیتونم تغییر کنم همون کمتر صداش بزنم اوکیه 

دقیقا واسه منم مادر و مادربزرگم کلی زحمت کشیدن با چنگ و دندون بزرگم کردن بعد اومدم اینجا این خانم یا ...

بنظرم که صداش نکنیم 

بهترین کار 

مگر مجبور شدی یکی مادرجان مثلا یا خاله😄 یا حاج خانوم 

من دارم تمرین میکنم صداش نکنم 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بگو مادر منم به مادر همسرم میگم مادر یا مادر جونانقدم فلسفیش نکنین که جز مامان خودم کسی لایق کلمه ...

اصلا ما ترکیم این کلمه ها و کلاس ها رو نداریم یا باید مامان بگیم یا یه چیز دیگه جون و مادر و اینا نمبچرخه رو زبونمون 

من خودم حس میکنم به همچین کسی بگم مامان به مادر خودم توهین میشه 

درسته مادر پدرم جاشون رو سرمه ولی خب اونا عشق منو همه کس منو کل وجود منو بزرگ کردن رسوندن ب این سنی ...

حالا اگه با طرف ازدواج کنی چند سال بعد ازدواجت به حرفم میرسی 

در ضمن این کامنتت وایب طناز عشق ابدی رو داد 

اصلا ما ترکیم این کلمه ها و کلاس ها رو نداریم یا باید مامان بگیم یا یه چیز دیگه جون و مادر و اینا نم ...

عه

خب نمیشه اسمشو با مامان صدا بزنی؟

مثلا مامان زهرا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بنظرم که صداش نکنیم بهترین کار مگر مجبور شدی یکی مادرجان مثلا یا خاله😄 یا حاج خانوم من دارم تمرین م ...

دقیقا امروز اسنپ خواسته بود چندین بار زنگ زدم بهش چون اسنپ پیداش نمی‌کرد بعد شاید ۱۰  دفعه پشت تلفن همش گفتم مامان 

اعصابم خورد شد از اینکه نمیتونم جلو خودم بگیرم موقع صدا کردنش 

حالا اگه با طرف ازدواج کنی چند سال بعد ازدواجت به حرفم میرسی در ضمن این کامنتت وایب طناز عشق ابدی رو ...

ن این ایدز ابدیو دیدم ن طنازو میشناسم حالم از تمام اون زیگیل تناسلیا هم بهم میخوره🥴🥴🥴🥴🥴

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عهخب نمیشه اسمشو با مامان صدا بزنی؟مثلا مامان زهرا

دیگه چهار ساله مامان صداش کردم جاریامم که یه جا هستیم مامان میگن بهش،  این سبکی هم عادت نداریم صدا کنیم کلا اسم مادرشوهر رو نمیگیم ، من دنبال یه راهی ام کمتر صداش کنم یا فوقش بگم حاج خانم 

ن این ایدز ابدیو دیدم ن طنازو میشناسم حالم از تمام اون زیگیل تناسلیا هم بهم میخوره🥴🥴🥴🥴🥴

اگه ندیدی چرا پس بدت اومد 😂😂خدایی یه دختره هست اسمش طنازه چسبیده به پسره ولش نمیکنه تو هم صبر کن اگه با طرف ازدواج هم کردی حد و حدود رعایت کن که بعدا خودت ناراحت نشی وگرنه که به من ضررش نمیرسه بخاطر خودت گفتم 

دقیقا امروز اسنپ خواسته بود چندین بار زنگ زدم بهش چون اسنپ پیداش نمی‌کرد بعد شاید ۱۰ دفعه پشت تلفن ...

خودتو اذیت نکن 

کم کم عادت کن کمتر صداش کنی و اخراج یادش می‌ره که میگفتی مامان ،بعدا فوقش بگو خاله جون اینم نگفتی مهم نیس 

بعضی مادر شوهرا جوری هستن از مادر خود آدم بهتر و بامحبتترن اونا رو میشه با جوون و دل یکی مامان یا مامانی 

وگرنه هرکسی که مامان نمیشه وگرنه مادر ناتنی هم زود بهش میگفتن مامان 

اونایی که میگن سخت نگیر مادرشوهر عالی دارن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
دیگه چهار ساله مامان صداش کردم جاریامم که یه جا هستیم مامان میگن بهش، این سبکی هم عادت نداریم صدا ک ...

ای بابا

چقد دردسره مامانه😂

همون حاج خانوم بگو چن بار

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خودتو اذیت نکن کم کم عادت کن کمتر صداش کنی و اخراج یادش می‌ره که میگفتی مامان ،بعدا فوقش بگو خاله جو ...

اره ای کاش بتونم کمتر صداش کنم ، نه به نظرم مادرشوهر عالی ندارن براشون مهم نیست که فرقی بین صدا زدن مادر خودشون و یه زن غریبه قائل نیستن ، شاید اگه بگن مادرشوهرت چجوریه تعریف کنج همه بگن مادرشوهرت عالیه ولی من تو حرکت هاش و حرفاش یخ چیزایی دیدم که حس میکنم اصلا شخصیتش به این نمیخوره که حداقل من ، بهش بگم مادر 

اره ای کاش بتونم کمتر صداش کنم ، نه به نظرم مادرشوهر عالی ندارن براشون مهم نیست که فرقی بین صدا زدن ...

درسته