2777
2789
عنوان

چجوری دیگه به مادرشوهرم نگم مامان دوس ندارم به کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 45 پست
آخه لیاقت هیچ کسی اسم مامان نیست جز مادر خودم ، خیلی اشتباهه که این مامان مامان گفتن مدام تو دهنمه پ ...

چی بگم والا بگو حاج خانوم تا عادت کنی 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاج خانم بگو

يا بگو مادر 

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

آخ منم کاش از اول نمیگفتم 

میخواد سریتنم نباشه ها😄 

کاش بهش گفته بودم خاله مثلا 

اول مامان خودم بعدش مامان بزرگم 😘🤩😍

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
حالا اشکالی نداره بهش بگو مامان مامان خودت که نمیشه الان دیگه بیشتر ادمها به مادرشوهر میگن مامان یه ...

نه دوست ندارم اصلا آدم لایقی نیست اخلاقشو دوست ندارم 

اسم مادر خیلی مقدسه اشتباه کردم که از روز اول مامان مامان راه انداختم واسش

چی صداش میکنی ؟ اصلا من بین حرفام زیاد صداش میکنم ای کاش حداقل صداش نمیکردم

هیچی ..‌.

چون دخترهمسایمون بوده ، به اسم صداش میکردم الانم همون به اسم میگم یا حرفمو میگم خودش متوجه میشه به اون گفتم 🤣

الحمدلله رب العالمین ...

خب بگو مادر 

منم به مادر همسرم میگم مادر یا مادر جون

انقدم فلسفیش نکنین که جز مامان خودم کسی لایق کلمه مامان نیس

هم خودش هم خودمون میدونیم که اینجور صدا زدن صرفا از روی احترامه و با توجه به نسبت طرف با همسرمون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من میگم خالهمنو باش🤣🤧😜

باز بهتره که 😂زندایی های خودم یکیشون به مادربزرگم میگن عمه یکی میگه خاله ولی مادربزرگم واقعا عمه و خاله شونه اونا کارشون راحته بعد زندایی کوچیکم فامیل نیست از همون اول بلد نبود چجوری مادربزرگمو صدا کنه کلا تا الان صدا نکرده با هی و هوی حرف میزنه 

همون سعی کن حاج خانوم صداش بزنی چون میگی شوهرتم اینجوری صدا میزنه بعدم به شوخی هی بخند بگو انقد فلانی ینی شوهرت گفته حاج خانوم رو زبون منم افتاده 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
آخ منم کاش از اول نمیگفتم میخواد سریتنم نباشه ها😄 کاش بهش گفته بودم خاله مثلا اول مامان خودم بعدش م ...

دقیقا واسه منم مادر و مادربزرگم کلی زحمت کشیدن با چنگ و دندون بزرگم کردن بعد اومدم اینجا این خانم یا ما رو زیر پا میذاره بقیه بچه هاشو دوست داره یا بهمون توهین میکنه واسه همین اصلا لیاقت این کلمه رو نداره زورم میاد بهش بگم مامان 

همون سعی کن حاج خانوم صداش بزنی چون میگی شوهرتم اینجوری صدا میزنه بعدم به شوخی هی بخند بگو انقد فلان ...

خودمم خجالت میکشم بگم حاج خانم ای کاش تا حد ممکن جلو خودمو بگیرم صداش نزنم و نگم مامان بعد در صورت لزوم بگم حاج خانم