2777
2789
عنوان

بنظرتون یه مرد ممکنه با این کنار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 58 پست
فک نکنم، مگر اینکه خیلی باوجدان باشه که کنار بیاد که تقصیر تو نبوده، خدا هم از اون یک نفر نگذره، آتش ...

مرسی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دوست بابام 11 10 سال قبل 16 سالش بود خونه نداشتیم ی مدت 7 ماهه خونه اونا بودیمچندماه بیش تو وات ...

عیوای😑کارماشو پس بده امیدوارم 

خانوادت میدونستن؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

دقیقا همینجا یکی تاپیک زده بود چنتا دکتر رفتم واسه تشخیص میگفت یبار با اطمینان گفتم باکرم گفت هس به ...

اره اصلا وجود نداره الان اینجا بگی جبهه میگیرن..تازه دارم میگم طرف دکتره اخه میخوای ازون بیشتر بدونی؟🤦🏻‍♀️اون خونریزی اگه بعضیا دارن کلا موضوعش فرق میکنه 

نه اسیب جدی بودع

شما بودی تو اون تاپیک بر علیه من گفتی 

بخاطر من تعلیق شدی؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چندبار از یک نفر؟ مادر و خواهر اون یک نفر جلوی چشمش نیومده؟ من دوستم توی 15 سالگی بهش تجاوز شده بود، ...

اره تو هفت ماه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

شما بودی تو اون تاپیک بر علیه من گفتی بخاطر من تعلیق شدی؟

یادم  نیست

عیوای😑کارماشو پس بده امیدوارم خانوادت میدونستن؟

مامانم  2 سال  بعد فهمید گفت اگه راست میگی بی ابرو مون کردی  بابات بایدبکشتت منم ترسیذم گفتم دروغ گفتم

اها باشه

بیشتر توضیح بده خب شاید یادم نیست واقعا

بیشتر توضیح بده خب شاید یادم نیست واقعا

قبلا با من بحث داشتی ؟

کاربریم آشنا نیست؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اصلا ربطی نداره

ورزش‌هایی مانند اسب‌سواری و ژیمناستیک به دلیل ریسک سقوط و ضربه مستقیم به ناحیه تناسلی، و ورزش‌های رزمی مانند تکواندو به دلیل احتمال برخورد ضربه لگد به ناحیه تناسلی، بیشترین شانس آسیب به پرده بکارت را دارند [1، 3، 5]. ورزش‌های دیگر مانند دوچرخه‌سواری، رقص، و دویدن در حالت عادی به پرده بکارت آسیب نمی‌زنند، مگر اینکه اتفاقات غیرعادی مانند سقوط شدید یا ضربه مستقیم رخ دهد [1، 3]. 

قبلا با من بحث داشتی ؟کاربریم آشنا نیست؟

ashna hasti vali khatram nist