زنش باکره نباشع درواقع تو بچگی بش ت ج شده باشه چندبار از یک نفر
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
چجوری میخواد معلوم شه..میگه تو بچگی..بعدشم بکارت رو نمیتونن تشخیص بدن همینجوری الکی یه چیز میگن برای پول من از فامیلمون که پزشکه پرسیدم میگه یه چیز احمقانس که بین مردم جا افتاده..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر آدمی نه ولی مطمئنا آدمایی هستن که از درک و شعور بالایی برخوردارن و میتونن به درستی با این موضوع ...
آره واقعا بستگی به شخصیت طرف داره
نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همهی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨ 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
اگر دوستت داشته باشه اره اگه بهش نگی یا هیچوقت نفهمه قضیه تجاوزو ازکجا میخواد بدونه ؟؟کی تجاوز کرده ...
بچه دوست بابام 11 10 سال قبل 16 سالش بود خونه نداشتیم ی مدت 7 ماهه خونه اونا بودیم
چندماه بیش تو واتساب گفتم فلانی ام فحش ناموس دادم بهش و نفرین
بلاک کرذ
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
چجوری میخواد معلوم شه..میگه تو بچگی..بعدشم بکارت رو نمیتونن تشخیص بدن همینجوری الکی یه چیز میگن برای ...
دقیقا همینجا یکی تاپیک زده بود چنتا دکتر رفتم واسه تشخیص میگفت یبار با اطمینان گفتم باکرم گفت هس به یکیشون گفته بود رابطه داشتم گفته باکره نیستی در حالی باکره بود
من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
برو دکتر معاینه کنه شاید آسیب جدی ندیدع باشی یا ترمیم شده باشه.و ب هیچ کس نگو مردا انواع اقسام هرزگی ...
نه میدونم اسیب جدی بودع
خب این جواب نداره، چون طرز تفکر همه فرق داره شاید باور کنه شاید نه... اگه واقعا اینطوری باشه میتون ...
نه اسیب جدی بودع