2777
2789
عنوان

بنظرتون یه مرد ممکنه با این کنار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 58 پست
ورزش‌هایی مانند اسب‌سواری و ژیمناستیک به دلیل ریسک سقوط و ضربه مستقیم به ناحیه تناسلی، و ورزش‌های رز ...

چند نفرو میشناسی بخاطر این چیزا بگن بکارت نداریم حداقل میخوای خودتو گول بزنی طرف مقابل رو نادون ندون به هر کی بگی میخنده بت

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

مامانم 2 سال بعد فهمید گفت اگه راست میگی بی ابرو مون کردی بابات بایدبکشتت منم ترسیذم گفتم دروغ گف ...

مادرت چقدر بی فکره ...

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفرو میشناسی بخاطر این چیزا بگن بکارت نداریم حداقل میخوای خودتو گول بزنی طرف مقابل رو نادون ندون ...

عزیزم داره میگه تو بچگی شده تو چرا کارآگاه بازی در میاری الان همه پرده دارن؟  یا پردشون حتما خون میاد ازش؟ میتونه بدوزه راحت باشه

مادرت چقدر بی فکره ...

کلا  اینطوریه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

عزیزم داره میگه تو بچگی شده تو چرا کارآگاه بازی در میاری الان همه پرده دارن؟ یا پردشون حتما خون میا ...

من کارآگاه بازی درنیوردم در جواب شما گفتم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

عزیزم داره میگه تو بچگی شده تو چرا کارآگاه بازی در میاری الان همه پرده دارن؟ یا پردشون حتما خون میا ...

عزیزم نمیشه نگم ب طرف من بخاطر اون قضیه اصن نابارورم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

دکتر گفته ناباروری؟ از کجا میدونی؟

اره hgs دادم لوله هام بستس بخاطر ابسه لگنی

دلیلش هم همون

نظر شخصی من اینه که بزارید این مسئله بین شما و خدا باقی بمونه و برید دنبال درمان بعضی انسان ها و مخص ...

ممنون عز زم ولی نمیشه از دکتر پرسیدم شلنس جراحیش صفر فقط با ivf میشه

با عمل درست نمیشه؟چی شدکه رفتی دکتر فهمیدی ناباروری

نه نمیشه چون ابسه لگنی قدیمی بوده

بچگی ی علائمی داشتم هنوز یادمه شدید بودن بعوا خوندم فهمیدم همون هسهت رفتم دکتر اول سونو دادم بعد hgs