2777
2789

زنش باکره نباشع درواقع تو  بچگی بش ت ج شده باشه چندبار از  یک نفر

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پزشک تایید کنه راست یا دروغ بودن حرفش. بله

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

هر آدمی نه ولی مطمئنا آدمایی هستن که از درک و شعور بالایی برخوردارن و می‌تونن به درستی با این موضوع برخورد کنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگه دوستت داشته باشه اره

عع

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

مردای ایرانی قبول نمیکنن اما جالبه خودشدن اگه با هزار تا زن خوابیده باشن مشکلی نیست

واقعا اره

اگر دوستت داشته باشه اره 

اگه بهش نگی یا هیچوقت نفهمه قضیه تجاوزو ازکجا میخواد بدونه ؟؟

کی تجاوز کرده اصن؟؟؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

فک نکنم، مگر اینکه خیلی باوجدان باشه که کنار بیاد که تقصیر تو نبوده، خدا هم از اون یک نفر نگذره، آتش جهنم در این دنیا گریبانش رو بگیره که عمر و روح و جسم بچه ی مردم رو تا ابد نابود کرده 

اگه پزشک تایید کنه راست یا دروغ بودن حرفش. بله

نه خیلی سال گذشته باشه 11سال

چندبار از یک نفر؟ 

مادر و خواهر اون یک نفر جلوی چشمش نیومده؟ 

من دوستم توی 15 سالگی بهش تجاوز شده بود، البته بکارتش کامل پاره نشده بود، توی 20 سالگی با یه پسر 27 ساله دوست شد

پسره هم نسبتا از اینا که رو ناموسشون حساسن و از این حرفا... پسره خیلی اذیت شد و تا دوروز هیچی نگفت داشت فکر می‌کرد ولی با اینحال بعدش قبول کرد 

چون خیلی عاشق رفیقم بود. بعدشم اصلا به روش نیاورد 

تازه دنبال شماره تلفن و آدرس اون مرده هم بود! 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)