2777
2789
😂

بخدا یاد پارک جای خونه مامانبزرگم افتادم.هر وقت میرفتم یکی دوتا هم اسمه خودمم اونجا بودن.حتنا باید با یکی دوس میشدم اگه نمیشد خوش نمیگذشت بهم😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشونم همینو میخواد دیگه

من فقط گفتم هیچ دوستی ندارم از کجا همچین برداشتی کردی؟؟؟

بعدشم مگه میفهمیدکسی که پشت اکانت نشسته زن است یا مرد؟

از کجا معلوم خودت مرد نباشی

بدن

حوصله داریا.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بخدا یاد پارک جای خونه مامانبزرگم افتادم.هر وقت میرفتم یکی دوتا هم اسمه خودمم اونجا بودن.حتنا باید ب ...

خوش به حالت که روابط اجتماعیت خوبه و راحت دوست پیدا میکنی 🥲

من فقط گفتم هیچ دوستی ندارم از کجا همچین برداشتی کردی؟؟؟بعدشم مگه میفهمیدکسی که پشت اکانت نشسته زن ا ...

دقیقا منم همینو مبگم. ممکنه منم مرد باشم، تو این فضا که هیچکس و نمیشناسی و هییییچی ازش نمیدونی، وقتی درخواست دوستی میدی، یعنی برات فرقی نداره مرد باشه یا زن. فقط میخوای از تنهایی دربیای. اینجا جای درستی برای دوست پیدا کردن نیست

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

خوش به حالت که روابط اجتماعیت خوبه و راحت دوست پیدا میکنی 🥲

فقط واسه کوچیکی بود.الانم دوست دارم یدونه دوسته صمیمی و یدونم دوستمه فقط.الان چون بزرگتر شدم بابام خیلی تعصب داره تعصبای بیجا

دقیقا منم همینو مبگم. ممکنه منم مرد باشم، تو این فضا که هیچکس و نمیشناسی و هییییچی ازش نمیدونی، وقتی ...

خب تو درک نکردی من چی میگم

میگم منی که در دنیا واقعی تنهام

حتی اینجام کسی نیست باهام دوست بشه

حتییی اینجا کسی بهم درخواست دوستی نمیده🥲

فقط همین 

دقیقا منم همینو مبگم. ممکنه منم مرد باشم، تو این فضا که هیچکس و نمیشناسی و هییییچی ازش نمیدونی، وقتی ...

پروفایلت منو برد به اعماق ذهنم😂🎀اون زمانا که رمانای ابکی زیاد تو روبیکا میخوندم دختر توی پروفایلت عکس شخصیتای رمانا بود