2777
2789
خب تو درک نکردی من چی میگممیگم منی که در دنیا واقعی تنهامحتی اینجام کسی نیست باهام دوست بشهحتییی این ...

عزیزم گاهی تنها بودن خیلی بهتره

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

پروفایلت منو برد به اعماق ذهنم😂🎀اون زمانا که رمانای ابکی زیاد تو روبیکا میخوندم دختر توی پروفایلت ...

جدی؟؟؟😂😂😂

نه این یه مدل روسی هستش، اسمشو یادم رفته

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟😂😂😂نه این یه مدل روسی هستش، اسمشو یادم رفته

اره.میدونم مدله ولی عکسش تو اکثر چنلا میدیدم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خب احتمالا از این دسته دخترایی که خیلیییی آروم و ساکتن و بزور یه کلمه حرف میزنن تو اجتماع😁🎀😂باید ...

نه اتفاقا خیلی پر حرف و برونگرام ولی چرت و پرت میگم توی حرفام 😑

حالا منم که به ظاهر سیصد تا دوست دارم فکردی احساس تنهایی نمیکنم ؟

باورت میشه تا حالا پیش هیچکدومشونننن درد و دل نکردم ؟

اصلا هیچکدوممم منو کامل نمیشناسن 

از درونم خبر ندارن

هرکسی بسته به جایگاهش و نسبتش، فقط یه گوشه ی کوچیکی از منو میشناسه 

عاشق خوابم 🦥💜

حالا منم که به ظاهر سیصد تا دوست دارم فکردی احساس تنهایی نمیکنم ؟باورت میشه تا حالا پیش هیچکدومشوننن ...

چه جالب 

می دونی دارم فکر میکنم اگه آدم خود واقعیش رو 

پیش کسی بروز نده

خیلی راحت تر ارتباط میگیره و دوست پیداا میکنه 

نه اتفاقا خیلی پر حرف و برونگرام ولی چرت و پرت میگم توی حرفام 😑

پس مث خودمی😂

منم قبلا همینجور بودم 

الان دیگه نیستم 

از یه جایی به بعد فهمیدم

همین پر حرفیم باعث میشه کنترل زبونم دست خودم نباشه

البته نه اینکه هر حرفیو بزنما یا مثلا دل بشکونم

ولی یهو تو حرفام سوتی میدادم ، یا منظورو اشتباه میرسوندم

و همین باعث شد ، خیلیا هر رفتاری دلشون خواست باهام داشته باشن ، و احترام نگه ندارن 

ازونجا بود که دیگه

کم حرف شدم و یسری تکنیکایی در راستای همین کم حرف بودن و بجا حرف زدن انجام دادم که تونستم احترام خودمو بدست بیارم

محبوب تر از قبل بشم

و تعداد دوستامم بیشتر بشه😂 البته سطحی

اینم بگم

قبلا تو حرفام خیلی چیزایی که میگفتم نظر واقعیم نبود ، یعنی خودم نبود ، اما از وقتی خود واقعیم شدم‌، خیلی همه چی بهتره

عاشق خوابم 🦥💜

چه جالب می دونی دارم فکر میکنم اگه آدم خود واقعیش رو پیش کسی بروز ندهخیلی راحت تر ارتباط میگیره و دو ...

تو خیلی از مواردم برعکسه ها 

مثلا تجربه من اینه که 

خود واقعیتو میخوای نشون ندی نده ، بخصوص اینکه نقطه ضعف دست کسی ندی و نزاری بفهمن 

ولی هیچوقتم سعی نکن برخلاف خود واقعیت رفتار کنی

یعنی یجور دیگه نشون بدی خودتو 

اینجوری باش که ، بسته به شناختی که از طرف داری ، یه گوشه ای از شخصیتت که مناسبه باهاش رو ، رو کنی 

اما همشو نه 

من تنها خانوادمن که ۹۵ درصد شخصیتمو میشناسن 

اون ۵ درصد دیگه ام ، ۳ درصدشو خودم و خدا میدونیم 

۲ درصدشم فقط خدا میدونه حتی خودمم نمیدونم😂😂😂

عاشق خوابم 🦥💜

پس مث خودمی😂منم قبلا همینجور بودم الان دیگه نیستم از یه جایی به بعد فهمیدمهمین پر حرفیم باعث میشه ک ...

وای منم دقیییقا مثل شما ام و چون خیلی حرف میزنم

همون اتفاقات برام میفته.میشه بگی چطوری تونستی اون مهارت ها رو بدست بیاری؟

تو خیلی از مواردم برعکسه ها مثلا تجربه من اینه که خود واقعیتو میخوای نشون ندی نده ، بخصوص اینکه نقطه ...

من خیلی از مواقع دوست دارم با کلاس تر از خود واقعیم به نظر برسم و گنددد میزم

و هیچ کس سمتم نمیاد

فکر میکنن اداییم ام 😑🥲

وای منم دقیییقا مثل شما ام و چون خیلی حرف میزنمهمون اتفاقات برام میفته.میشه بگی چطوری تونستی اون مها ...

خب من خیلییییی گشتم تا دنبال راه چاره

فقط یبار با شرکت تو یه لایو و شنیدن دو سه تا نکته و رعایتش 

مشکلم تا حد خیلی زیادی حل شد 

و تا قبل اون جالبه هیچ جمله و کلیپ مشاوره ای واسم فایده نداشت

من یبار تو لایو نهج‌البلاغه آقای روحبخش شرکت کردم ، که موضوعش یمدت در مورد بدست اووردن شخصیت پایدار و اینجور چیزا بود 

اینطوری که هر جلسه ، یه حدیثی رو شرح میدادن 

بعد ازون روز حدیثشو یادم نیست ولی نکاتشو یادمه

۱_ چیزی که بهش علم نداریم در موردش حرفی نزنیم. 

+ مثلا یه بحثی هست ، حالا تو جمع دوستانه یا هرچی ، ما میدونیم نسبت به یچیزی علمشو نداریم یا اطلاعات لازمو نداریم ، اما میشینیم در موردش نظر میدیم 

بعد یهو می‌بینیم نظرمون چرت و پرته و بقیه هم فقط سکوت🙂😂 

اینجور مواقع وقتی در مورد اون بحث اطلاع نداریم ، باید فقط بشینیم و گوش بدیم ، و اگه نکته جالب و جدیدی یادگرفتم به نشونه دقت سر تکون بدیم 

۲_ وقتی مثلا دو نفر دارن باهم در مورد چیزی حرف میزنن ، بعد یکیشون نظر طرف مقابلشو میخواد ، ما اون وسط نظر ندیم 

در واقع، تا نظرمونو نخواستن دخالت نکنیم و حرفی نزنیم 

۳ _ سعی کنیم جز موارد ضرورت حرفی نزنیم ، پر حرف نباشیم 

۴ _ اگه جایی نظرتو خواستن و تو در موردش اطلاعاتی نداشتی ، و میدونی حرفی بزنی چرت و پرت میگی ، نمیدونم بهتر از نظر چرته🥲😂

۵ _ اینو خودم کسب کردم😁

اگه همیشه نیشت بازه🥹😂 ، همش در حال خندیدنی و همچیو به شوخی و مسخره میگیری

دیگه اینجوری نباش 

چون میبینی کم کم شخصیتت پایین میاد و یه عده به چشم اسکل سرخوش به آدم نگاه میکنن

پس با آدمای دور و برمون ، به موقعش باید بخندیم ، و زیادی شوخ بودنو ، بخصوص یسریا جنبشو ندارن حتی اگه به ظاهر خیلی به حرفات بخندن🙂

عاشق خوابم 🦥💜

من خیلی از مواقع دوست دارم با کلاس تر از خود واقعیم به نظر برسم و گنددد میزمو هیچ کس سمتم نمیادفکر م ...

ببین یه موقعی هست با شخصیت آدم رفتار میکنه ، خب اون طوری نیست 

مثلا من برعکس قبلانم ، الان دیگه رفتارم سر سنگین و با متانته در عین حال مهربون

بخصوص در برخورد با آدمایی که تازه میخوایم آشنا بشیم 

اما یوقتیم هست ، مثلا میخوایم حرفای خفن بزنیم ، یا با خودمون میگیم فلان چیزو بگم که خیلی باحال بنظر برسم در حالی که حتی اون حرف نظر واقعیمون نیست 

اینجا دقیقا همون جاییه که گند میزنیم😊

یه مثال میزنی ؟ 

مثلا چه کاری کردی در راستای همین رفتارت ؟ یه نمونشو بگو تا اگه تونستم بهتر راهنمایی کنم

عاشق خوابم 🦥💜