من برا کابینت هام خیلی دودل بودم و خرید مبل و… نور پردازی و همه چی دیشب هماهنگ کردم با ی دختر معمار ت پیجش کلیییی عکس قبل و بعد از تغییر یا پروژه هاش گذاشته
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما گرفتیم ولی کاش اصلا دست این بی مسىولیتا نمیدادیم پولو که خودشونم بسازن .. هرچی ادم لنگ و نابلده اوردن گند زدن به خونمون قبل و بعد اتمام هم گندکاریاشون رو میشد
ن نو خریدم همهههه چی باید بخریم کابینت هم باس بزنیم
خونتون کابینت و هیچی نداشت؟
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
من احتمالا فقط طرح کابینت ازش بگیرمو مبل چیزا بخرم فقط تو چیدمان کمک کنه
چیدمان مهم نیست بگو تو انتخاب کمکت کنه
من سبک فرانسوی دوست داشتم تو خرید هم مشورت میداد و انتخاب رنگ عکس میگرفتم میفرستادم واسش و چند بارم اومد کابینت و چوبی ها رو هم همه رو طراحی و نصب کردن