2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر از نظرتون چیه

310 بازدید | 21 پست

مثلا اگه شوهرم زیاد بره اینستا من حس میکنم بی محلی میکنه عصبی میشم شما چی چه رفتارشو بی محلی میدونین

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواقعی که خستس از سرکارمیاد میره درازمیکشه میره تواینستا مردارو باید نیم ساعت یابیشتربزاری به حال خودشون تا سرحال بشن البته منم اینستانداشتم گفت نصب کن حالاهی پست واینابرام میفرسته

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
وقت نمی‌کنیم که بهم بی محلی کنیم خانمایی که دوتا پسربچه تو خونه دارن میدونن چی میگم🫡👹🤼‍♂️🤸‍♂️🤾‍ ...

منم پسرم ۴سالشه باردارم اینم پسره 🙃خدا بدادم برسه پس ‌

مواقعی که خستس از سرکارمیاد میره درازمیکشه میره تواینستا مردارو باید نیم ساعت یابیشتربزاری به حال خو ...

من شوهرم زود میاد خونه معمولا ۱ خونست دیگه بیکاره بعد ناهار میخوابه غروب میریم بیرونو شبم یا میره تو اینستا یا باهم فیلم میبینیم چون تایم طولانی تو خونست تند تند میره اینستا

منم پسرم ۴سالشه باردارم اینم پسره 🙃خدا بدادم برسه پس ‌

خدا برات نگهشون داره،یعنی خونه میدون جنگ و کشتی میشه مسابقات دو به همراه جیغ های بنفش اصلا نگم برات

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️