2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر از نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 21 پست

چقدر تو منی،همیشه سر اینکه وقتش رو بیشتر ترجیح میده تو اینستا باشه تا با من بگذرونه بهش غر میزنم، گاهی ناخودآگاه حتی بهش مشکوک میشم، میرم یواشکی سرک میکشم تو گوشیش، البته اون بهم اجازه ی این کار رو در هر زمان و مکان داد، و خوب احتیاط شرط عقله🤔😁

خدا برات نگهشون داره،یعنی خونه میدون جنگ و کشتی میشه مسابقات دو به همراه جیغ های بنفش اصلا نگم برات

😂😂😂😂خدایاااا

پسرات چندسال اتلاف سنی دارن؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم زود میاد خونه معمولا ۱ خونست دیگه بیکاره بعد ناهار میخوابه غروب میریم بیرونو شبم یا میره تو ...

اهان خب کارمردونه توخونه اگه هست بده انجام یده معمولن تعمیراتی چیزی 

وگرنه هیچی دیگه معمولیه رفتارش

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
چقدر تو منی،همیشه سر اینکه وقتش رو بیشتر ترجیح میده تو اینستا باشه تا با من بگذرونه بهش غر میزنم، گا ...

من همسرم میگه گوشیام دراختیارت هرجا هرلحظه خواستی برو حتی حسابامم چک کن ولی بقول تو احتیاط شرط عقله ولی خب من کلافه میشم میره اینستا میگم همش باشه پیشم حرف بزنیم ولی اخه منطقیم فکر میکنم میبینم نمیشه خب از ساعت ۱ خونست چیدر دوتایی حرف بزنیم ولی باز خرم اون میره اینستا من سگ میشم حالا خوبه صدای گوشیش کل خونرو برمیداره که داره کلیپ میبینه .والا مشکل از منه یااون نمیدونم

اهان خب کارمردونه توخونه اگه هست بده انجام یده معمولن تعمیراتی چیزی وگرنه هیچی دیگه معمولیه رفتارش

کار مردونه نه ولی آشپزی میکنه اکثرا یا ظرف میشوره ولی خب نظافتو کاری نداره .بنظرت من خیلی حساسمو اذیت میشم سراینستا رفتنش؟

کار مردونه نه ولی آشپزی میکنه اکثرا یا ظرف میشوره ولی خب نظافتو کاری نداره .بنظرت من خیلی حساسمو اذی ...

خوبه که رفتارش 

اره شماحساسیت بیخود داری چون اون یه تایمی باید براخودش باشه روزانه یابره بیرون بادوشتاش یاخونه پدرمادرش یاخوب میمونه توخونه واینستا ولش کن بابا حالابره بادوستاشش دیروقت بیادخوبه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست