2777
2789

نشسته بودیم من عکس یه مبل به همسرم نشون دادم بعد همسرم گفت که من این مدلی زیاد دوست ندارم اون مدلی که با هم حضوری دیدیم بیشتر سلیقمه ولی خودت دلت باهرچی هست همونو بگیر بعد پدرش و مادرش گفتن میشه ماهم ببینیم منم نشون دادم بعد پدرش میگه چرا سفیده سفید اصلا خوب نیست گفتم حالا تو عکس سفیده مهم مدلشه رنگ پارچشو که به دلخواه میتونی سفارش بدی ولی خب خونه عروس باید رنگ روشن باشه حالا سفید سفیدم نمیگیرم ولی رنگ روشن بعد یهو برگشت گفت نه علی سفید قبول نکنیا حالا این در حالیه که یه قرون پولم پسرش قرار نیست بده کل وسایل و من دارم میخرم و خب بهم برخورده سر همه چیز زندگیم بخوان خودشون و محق بدونن سخت میشه برام

بنظرم اونقدرم چیز خاصی نگفته چون پدرشوهره گازد نگیر 

فکر کن پدر خودت نظر داده

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگن سفید خیلی وحشتناک هست خودت بعداً یکسره باید لکه پاک کنی با انواع شوینده ها و اذیت میشی...

من آبی روشن گرفتم مبل ام رو

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

سر یه رنگ مبل نظر داده شد دخالت؟😐

هرکسی بود همینو میگفت همه میدونن رنگ روشن سریع کثیف میشه

حالا زورتون نکرده که انقدر جبهه گرفتی

از الان بخوای اینجوری به مسائل نگاه کنی زندگیت سخت میشه ها

میدونم بحث سر اینه که دخالت کردن ولی پدر و مادرت زحمت کشیدن پول جهیزیه رو برات جور کردن دستشونم درد نکنه ولی الان زمانه ای نیست که مبلت لک بشه بشه سریع عوض کنی شاید برای لک شدن و خراب شدنش همچین حرفی زدن ولی میشد بهترم مطرحش کنن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

حالا چون پیش اونا به شوهرت مدلا رو نشون دادی اونا هم نظر دادن مشکلی نیس لابد کنجکاو شدن دیدن ونظر دادن ولی اینکه به شوهرت گفتن قبول نکنی مسخره هست تو هم بر میگشتی می گفتی تصمیم قطعیشو علی به عهده خودم می زاره تا از این به بعد دخالت نکنن

بنظرم اونقدرم چیز خاصی نگفته چون پدرشوهره گازد نگیر فکر کن پدر خودت نظر داده

آخه مشکلم طرز بیانش بود خب خودم اونجا نشسته بودم به خودم گفت کافی بود چرا به همسرم میگه تو قبول نکنیا مثلا حس من این بود که داره میگه این نمیفهمه تو نزار خب سر یه چیز کوچیک اینطوری میگه یه لحظه حسم گفت بعدها چطور میخواد رفتار کنه