2777
2789

فرض کنید یه مهمون خیلی عزیز دارید خودش باشعور و خوب و بسیار منطقی و محترمه اما دوتا بچه ی ۱۰ و ۱۴ ساله داره که خیلی بی ادب و رو اعصابن(بزرگه بیشتر) به اشکال مختلف بی احترامی میکنن مدام غرمیزنن ایراد میگیرن از همه چی مثلا همه دستپخت شما رو دوس دارن نه ایرادی به دستپخت شما نه خانه داری شما میشه گرفت و غذایی که میخواین بپزین رو تا حالا با دستپخت شما اصن نخورده اما دختر بزرگه وسط جمع میگه مامان خودت درست کنیا یا مثلا مدام درحال تحقیر کردن و توهین به خانواده و شهر و همشهریای شما باشه گستاخه مغروره بدون اینکه دلیلی برای غرور داشته باشه مدام تیکه میندازه خودش صدتا ایراد داره اما برمیگرده میگه تو اینهمه چیز به پوستت میزنی باز اینطوری ای من هیچی نمیزنم پوستم خوبه(من تنبلی تخمدان و تیرویید کم کار دارم کل پوست و موهام داغون شده)واقعا شما باشید چه برخوردی میکنید؟نمیتونم قطع ارتباط کنم چون مامانشون خیلی برام عزیزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم خودشم میدونه مامانشم تذکر میده اما احترام مامانشم نگه نمیداره

وقتی حرف زد نگاش هم نکن خودتو بزن به نشنیدن هر چی گفت نگاش نکن حتی اگه ازت یه لیوان اب خواست نگاش هم نکن 

تو این ین اینجوری تحقیر و ادب میشن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
فقط بهت بگم اونا توی سن جوانی هستند و غرور جوانی دارند و نیاز به تایید و خود برتر بین هستند همه آدما ...

من کاری ندارم خودش هی میاد بی احترامی میکنه توهین میکنه هی میگم بچه اس ولی خب منم غرور دارم نمیشه که یه بچه همه رو بشوره بذاره کنار هیچی بهش نگم

من باشم اون لحظه ن‌نگاه میکنم‌ن گوش ب حرفش میدم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

وقتی حرف زد نگاش هم نکن خودتو بزن به نشنیدن هر چی گفت نگاش نکن حتی اگه ازت یه لیوان اب خواست نگاش هم ...

هربار میگم زشته مهمونن باید احترام نگه دارم ولی صبرم واقعا تموم شده دیگه داره ازشون بدم میاد

من کاری ندارم خودش هی میاد بی احترامی میکنه توهین میکنه هی میگم بچه اس ولی خب منم غرور دارم نمیشه که ...

با خنده شوخی بهش تیکه بنداز.  مثلا بگو خاله جون توام دماغت خیلی بزرگه یاد خرطوم فیل میفته هر هر بخند بگو شوخی کردم 

عین دستمو پسرش😑😑 دوستم واقعا برام عزیزه ادمیم هست که خیلی ب کار ادم میاد منتها بچش واقعا غیر قابل تحمله فضول و بشدت شلوغ اخرین بار پاییز پارسال امدن خونمون ی بلایی سر خونه زندگیم اورد یادم نمیره بعدش ن خودم دعوت کردم هربارم خواستن خودشون بیان پیجوندم بیرون برنامه ریختم حتی دلم نمیخاد در حد ۵ دقه بیاد خونمون بچش تا ناموس یخچالو میگشت ببینه چی داره چی نداره از حموم بگیر تا انباری سرک میکشید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید