2777
2789
عنوان

اگه بچه ی مهمونتون این کارا رو کنه برخوردتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 48 پست
هربار میگم زشته مهمونن باید احترام نگه دارم ولی صبرم واقعا تموم شده دیگه داره ازشون بدم میاد

باور کن اینکار باش بکنی ادم میشه 

از همون اول که وارد خونه میشه سلام سرد بکن فقط همین 

تا اخر مهمونی نه نگاش کن نه باهاش حرف بزن و حرفاشو نشنیده بگیر ادم میشه 

اونجوری نه شما کوچیک میشی نه دوستت ناراحت میشه

این نسل گستاخ فقط با ندیده شدن ادم میشن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
چرا طفلی آب میشه هربار از کارای دخترش ولی میگم که احترام اونو هم نگه نمیدارن

خب دیگه همین که میگم اینا غرور جوونیشون گرفته

شما فقط باهاشون دهن به دهن نشو

همون بی محلی خوبه

ولی از اون سمت هم میتونی آنقدر ازشون تعریف تمجید کنی که این نیاز خود برتر بینیشون کمی آروم بگیره

اونا فقط می‌خوان به چشم شما و اطرافیانشان بیان و آدم مهمی دیده بشن همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خنده شوخی بهش تیکه بنداز. مثلا بگو خاله جون توام دماغت خیلی بزرگه یاد خرطوم فیل میفته هر هر بخند ...

وقتی این حرفو در مورد ظاهرم زد مامانش خیلی دعواش کرد من اونجا هیچی نگفتم بعد که آروم شدم بهش گفتم عزیزم من مشکلم این و اینه الان تو این شرایط خیلی روی ظاهرم حساس شدم واقعا اذیت میشم ناراحت میشم درمورد ظاهرم که مستقیما به بیماریم مربوطه نظر میدی دیگه این حرفا رو نزن اما انگار نه انگار

من حوصله همچین ادمایی رو ندارم و قطعا کات میکنم

والا دخترای پررو و رومخ 

توام بلد نیسی جوابشو بدی یعنی چی هی احترام میزاری واسه ادم بی ادب که چی بشه مثلا؟! مدال بت نمیدنا جوابشونو بده

ببین اینقدر میگه و ادامه میده که صبر آدم تموم میشه

درکت میکنم ..سخته تحمل همچین وزه هایی ولی خب چون خانوادش برات محترمند مجبوری تحمل کنی ...یل یبار بگو عزیزم چقدر بزرگتر از سنت حرف میزنی 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

وقتی این حرفو در مورد ظاهرم زد مامانش خیلی دعواش کرد من اونجا هیچی نگفتم بعد که آروم شدم بهش گفتم عز ...

دست خودشون نیست به خدا

تو این سن یا باید کلا نبینیشون و محلشون ندی فقط در حد سلام خداحافظ 

باهم آنقدر ازشون تعریف الکی بکنی که شاید خر بشن آروم بشن

من حوصله همچین اومایی رو ندارم و قطعا کات میکنموالا دخترای پررو و رومخ توام بلد نیسی جوابشو بدی یعنی ...

من اینجوری نیستم که هیچی نگم ولی با محبت و احترام جواب میدم یا گاهی اصلا نشنیده میگیرم ولی امروز یه چیزایی گفتن که خیلی عصبانی شدم تند جواب دادم

دست خودشون نیست به خداتو این سن یا باید کلا نبینیشون و محلشون ندی فقط در حد سلام خداحافظ باهم آنقدر ...

خب آخه این تنها نوجوونیه که میبینم اینقد گستاخ و بداخلاقه دختر داداشم و دخترای خواهرم نوجوونن اینقد مودب و خوش صحبت و عاقلن آدم از معاشرت باهاشون لذت میبره ولی این کلا همش یا درحال توهینه یا غرزدن

من اینجوری نیستم که هیچی نگم ولی با محبت و احترام جواب میدم یا گاهی اصلا نشنیده میگیرم ولی امروز یه ...

کات کن بره اعصابتو از تو جوب اوردی یکی هی ور ور کنه دختره پلشت خودش چه عن خاصیه که از تو ایراد میگیره 

عین دستمو پسرش😑😑 دوستم واقعا برام عزیزه ادمیم هست که خیلی ب کار ادم میاد منتها بچش واقعا غیر قابل ...

وای درک میکنم بچه ی شلوغ و شیطون واقعا آدمو کلافه میکنه ولی باز خیلی قابل تحمل تر از بچه ی گستاخ و بی ادبه

خب آخه این تنها نوجوونیه که میبینم اینقد گستاخ و بداخلاقه دختر داداشم و دخترای خواهرم نوجوونن اینقد ...

و این که تنهایی کاری که کردم باهاشون همون بی توجهی بوده و زیاد دم پرشون نشدن بعد چند ماه خودشون خوب میشن عاقل میشن

کات کن بره اعصابتو از تو جوب اوردی یکی هی ور ور کنه دختره پلشت خودش چه عن خاصیه که از تو ایراد میگیر ...

من با ۱۴ سال تفاوت سنی با اون و بعد از دوتا بچه و هزارتا بالاپایین زندگی و بیماری از اون خیلی قشنگترم ولی میگم زشته در شان من نیس با یه بچه کل کل کنم