2777
2789
عنوان

اگه بچه ی مهمونتون این کارا رو کنه برخوردتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 48 پست
یه لبخند ادم بزرگونه ای بزن و بگو عزیزم شما با هم سن های خودت معاشرت کنی خیلی بیشتر بهت خوش میگذره ص ...

باورکن همینا رو هم گفتم ولی صدتا تیکه راجع به سن و شخصیت و چی و چی بهمون انداخت و رفت ینی هیچ جوره دهن مبارکش بسته نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ۱۴ سال تفاوت سنی با اون و بعد از دوتا بچه و هزارتا بالاپایین زندگی و بیماری از اون خیلی قشنگتر ...

با این چیزایی که میگی پس خیلی کرمو و حسوده

چرا خودشو هم سنگت میکنه قبلا حرفی زدی لجی شده باشه؟؟

با این چیزایی که میگی پس خیلی کرمو و حسودهچرا خودشو هم سنگت میکنه قبلا حرفی زدی لجی شده باشه؟؟

نه بابا من چیکار اون دارم با یه کم اغماض جای بچمه از پسر من همش ۶ سال بزرگتره کاری ندارم که حرفی بهش بزنم لج کنه

وقتی حرف میزنه اصلا نگاهش نکن اصلا بهش چیزی تعارف نکن مخاطب حرفات قرارش نده طوری رفتار کن که انگار وجود نداره،خیلی بدم میاد از این بچه های بی چاک و دهن تو سن بلوغه به جهنم که سنش حساسه،من جای مادرش بودم به عنوان تنبیه هیچوقت با خودم جایی نمیبردم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
باورکن همینا رو هم گفتم ولی صدتا تیکه راجع به سن و شخصیت و چی و چی بهمون انداخت و رفت ینی هیچ جوره د ...

تو هم با تیکه جوابش رو بده

مثلا شروع کن از یه دختر هم سن و سالش از ادب و نزاکتش تعریف کن و بگو چقدر محبوبه

یا حرفت رو رک بزن بهش حتی جلو مامانش و بگو ادم تو هر سنی باید احترام بذاره و محترمانه صحبت کنه

و بعد با مهربونی به مامانش بگو من چون میدونم تو سن بلوغ چیزی نمیگم بهش ک بچه ناراحت نشه و خودت رو دلسوز نشون بده اما حرف دلت رو بگو

همه پدر مادر ادم نیستن ک کوتاه بیاند و هیچی نگن

تو هم با تیکه جوابش رو بدهمثلا شروع کن از یه دختر هم سن و سالش از ادب و نزاکتش تعریف کن و بگو چقدر م ...

همه ی این کارا رو میکنم فقط با کسی مقایسش نمیکنم.بهش گفتم اصلا مودب نیستی سن بلوغ بهت اجازه نمیده هیچ حرمتی رو حفظ نکنی

نه بابا من چیکار اون دارم با یه کم اغماض جای بچمه از پسر من همش ۶ سال بزرگتره کاری ندارم که حرفی بهش ...

پس کلا مشکل روحی روانی داره این سنش بالاترم بره همه رو بدبخت و عاصی و فراری میکنه 

والا خیلی تو صبرت زیاده باهاش دهن به دهن میشی من جات بودم به مامانش میگفتم اول رو شخصیت نداشته دخترت کار کن بعد وارد جامعه و مردم بشین همه که مثل من صبور نیستن دخترتو تحمل کنن یه جایی هم به پست بدتر از خودش میخوره و دهنشو سرویس میکنن

وقتی حرف میزنه اصلا نگاهش نکن اصلا بهش چیزی تعارف نکن مخاطب حرفات قرارش نده طوری رفتار کن که انگار و ...

مامانشم بیچاره اینقد خجالت اینا رو کشید و خسته و کلافه شد گفت دیگه باخودم نمیارمشون

مامانشم بیچاره اینقد خجالت اینا رو کشید و خسته و کلافه شد گفت دیگه باخودم نمیارمشون

بایدم خجالت بکشه خیلی وقیح و چندشه رفتار بچه ش

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
پس کلا مشکل روحی روانی داره این سنش بالاترم بره همه رو بدبخت و عاصی و فراری میکنه والا خیلی تو صبرت ...

امروز خیلی حرفا بهش زدم از حرص داشتم میلرزیدم هیچ حدومرزی نداره خیلی راحت همه رو از دم تیغ میگذرونه

بایدم خجالت بکشه خیلی وقیح و چندشه رفتار بچه ش

اینقد مامانشونو دوس دارم صمیمی ایم دلم میخواد مدت طولانی باهم باشیم بریم سفر و اینا ولی بخاطر دخترش نمیشه جیگرمونو خون کرده