lianamt مدیر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 عنوان خروس خون کردن واقعا خوبه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست برا چشم زخم میخوام خیلی فامیل حسود داریم واقعا اثر داره کسب میدونه کجا باید بدم خون کنن چه قد میگیرن دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻 دیروز | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lianamt مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 سایت رهبری اینکارو انجام میدن اگر میخواهید هرماه شروع ماه عربی مثلا ربیع الاول روز اول یک صدقه یا ق ... ممنونم ازت مهربوون دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
lianamt مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 مادر همیشه مرغ رو قربونی میکنن تا خروس البته قربونی فرق نداره یکی گوسفند به او نیتی که داری خون ریزی ... خدانکنه خانومی عزیزدلین ، اگه مرغ قربونی کنم چشم دور میشه؟ هزینه ش چه قدر دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
111111sana عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 680 مرسیی عزیزمم هزینه ش زیاد؟ ۹۰۰۰۰ تومان استباهی ۹۰۰۰۰۰ نوشتم
lianamt مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 نهف زیاد نیست فکر کنم دفعه اخر ۹۰۰۰۰۰ تومان بود سرچ کنید خیریه کهریزک اسمشو وارد سایت بشید قیمتها رو ... ممنونم عزیزم دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
lianamt مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 ۹۰۰۰۰ تومان استباهی ۹۰۰۰۰۰ نوشتم عه گفتم چه زیاد😄😄 دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
طوطیاخانوم عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 2741 خدانکنه خانومی عزیزدلین ، اگه مرغ قربونی کنم چشم دور میشه؟ هزینه ش چه قدر اره مادر انشاله به امید خدا بحق خانم فاطمه زهرا پولش یه سیصد تومان تو شهره ما فدات شم دخترم
lianamt مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 اره مادر انشاله به امید خدا بحق خانم فاطمه زهرا پولش یه سیصد تومان تو شهره ما فدات شم دخترم عزیزید ممنونم 😘😘دعا کنین برام در سال چند بار باید خون کرد؟ دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
طوطیاخانوم عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 2741 عزیزید ممنونم 😘😘دعا کنین برام در سال چند بار باید خون کرد؟ انشااله که خیره برات میشه من خودم هر ماه یه دونه قربونی میکنم دیگه میدم به خود اقاها بده به نیازمندش مادر
lianamt مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1152 انشااله که خیره برات میشه من خودم هر ماه یه دونه قربونی میکنم دیگه میدم به خود اقاها بده به نیازمندش ... چه قدر خوب 😍😍تاثیرم داشته؟ خدا خیرتون بده دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
طوطیاخانوم عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 2741 چه قدر خوب 😍😍تاثیرم داشته؟ خدا خیرتون بده زیاد مادر چرا که دخترم رفع شر بلا و خیلی اتفاقت اما هیچ مورفع بی دردی نیست الهی که بحق قلب سوخته حضرت زینب همه دنیا دلی خوش داشته باشن