2777
2789

سلام به خوشگلاسیونای قری و خانومای همیشه تو فاز دلبری! 😎✨

بیاید راستشو بگید، کی تا حالا سمت تزریق ژل واسه صورت و لب رفته؟ 😏

ما یه عالمه داستان شنیدیم که بعضیا با یه تزریق، یه‌شبه از این رو به اون رو شدن، طوری که انگار یه فرشته‌ روی زمین فرود اومده! 😅👼

حالا می‌خوایم بدونیم واقعاً موندگاریش چقدره؟ یعنی چند ماه می‌تونیم با قیافه‌ی هالیوودی این‌ور و اون‌ور بریم قبل از این‌که ژل بگه "خدانگهدار"؟ 🫠

تجربه‌های خودتون و حتی فامیل و دوست و آشنا رو بیاید وسط، ما هم با ذوق گوش می‌دیم و کیف می‌کنیم! 💋💉

بیاید بحثو داغ کنید، شاید ما هم وسوسه شدیم بریم یه‌شبه حوری بشیم! 😂

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدم لبامم مشخص نیس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

جای خوب باید بری

مارک خوب بزنی 

بخاطر ارزونی خیلیا رو دیدم ک بدتر از قبل شدن

هیولا شدن جای قیافه هالیوودی👹

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

همسر من خط خنده رو سه سال پیش زد ،چون خیلی عمیق شده بود بخاطر اورتودنسی دندوناش

هنوز هم خط خندش محوه

البته اون سال هم برند ژلش خیلی خوب بود هم جای خوب رفت

ولی خوب گرون شد

فقط میدونم به همه نمیاد

خب تغییری رو انتخاب کنیم بهمون بیاد و لازم باشه

ولی سوالم اینِ چقدر این تغییر ماندگاری داره؟🤔

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

من انجام دادم ، حدود سه سال که فیلر لب و گونه هر هرسال تمدید میکنم 

حجمی که انتخاب میکنم برای لب نیم سیسی و گونه یک سیسی، تغییر آنچنان واضحی نمیکنم بافت موضع تغییر میکنه ولی سبک  بستگی پزشک به  و ماندگاری هم بستگی به برند داره، هیچوقت زیر ۱۰ میلیون تومان فیلر تزریق نکنید به عوارضش نمی ارزه

خواهرشوهرم  دماغش  و. پف بالای چشمش  و   از چربی شکمش ب گونه و لبش زده ابروهاشم کاشته. و بالا کشیده  لیزر لک صورتم انجام داره ۲ دوره .

اما بنده خدا نمیشه نگاش کنه خودش خوشگل بود .

گونش که کج شده لبش یطرف  رفته ی طرفش مونده لکاش برگشته ابروهش ک کاشته هر کدوم ی طرف رشد کرده   دماغشم کج و افتاده شده🤕

همسر من خط خنده رو سه سال پیش زد ،چون خیلی عمیق شده بود بخاطر اورتودنسی دندوناشهنوز هم خط خندش محوها ...

خوبه  امیدوارم همیشه کنار هم لبتون خندان باشه

خدایی بخاطر تزریق دیگه قیافه ها جذاب نیست همه شبیه هم شدن ،دیگه یکی بخواد خیلی تغییر کنه که یکم با بقیه فرق کنه باید حجم باد لب رو بیشتر کنه🤣🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
والا منک نرفتم فک کردم دلبرای نچرالو میگی برا همون اومدم تو تایپک

بابا دلبر دلبر  چه نچرال چه غیر نچرال

من انجام دادم ، حدود سه سال که فیلر لب و گونه هر هرسال تمدید میکنم حجمی که انتخاب میکنم برای لب نیم ...

منم نیم سیسی برا لبم میخوام ولی‌ خب اگه بعد یه مدت اثرش بره که روم نمیشه بعدش برم تو جمع