2777
2789
عنوان

بار دارم با مادرم قهرم شام نخوردم

584 بازدید | 45 پست

باردارم.یکماهه اومدم خونه مادرم .همسرم گفت برو استراحت کن آرت مواظبت کنم اما از وختی اومدم همش تو‌اشپزخونه دارم غذا درست میکنم.خونه تکونی میکنم اما  جای تشکر همش میگن برو خونت..

بابا من بابام تازه دوساله فوت شده چرا منو‌از خونه پدری می‌اندازیم بیرون؟

همه مصرف برق و آب رو به حساب من میزارن 

از وختی اومدم برکت پولشون رفته 

انگار برای خونه چیا میخرن؟

منت میزارم سرم.

میگن همسرت بی مسئولیته در حالی که نگران کنه 

ثبت تا شب سر کاره 

نگرانه ی وخ فشارم نره بالا 

یا اتفاقی می‌افته برام 

درک نمیکنن 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دوست ندارن از شما مراقبت کننچطوری باید بگن؟

مراقبت نمیکنن اما از خونه بابام بیرونم میکنن.

فعلا که سهم ارث دارم 

تابستون زمین زراعت میکنن برداشت میکنن 

یک تعارف نمیکنن بهرحال ما هم تو اون زمین‌ها سهم داریم دیگه اعتراض نمی‌کنیم نمیشه که بگن خونه پدری هم نیا

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
نمون اونجاپاشو برو خونه اتغرورت کجا رفته جایی که محلت نمیذارن برا چی موندی؟

نمیخام بمونم اما شوهرم نمیبره 

فک‌میکنه خانواده ما هم مثل خانواده خودش گرم و صمیمی هستن

ی بچه یکسال و‌نیم دارم 

همسرم صبح تا شب سر کار 

نگرانه اتفاقی برام بیافته 

از طرفی منتظر عقد داداشم هستم ۱۹ همین ماه عقد میکنن 

نمیشه ک‌نباشم

یا برم و دوباره با این وضعیت برگردم

مراقبت نمیکنن اما از خونه بابام بیرونم میکنن.فعلا که سهم ارث دارم تابستون زمین زراعت میکنن برداشت می ...

عزیز اصلا متوجه ای چی میگی؟ یکسری آدم تو اون خونه دارن زندگی میکنن که احتمالا مجموع سهم الارثشون از شما بیشتره 

و همون آدما تمایلی به موندن شما اونجا ندارن 

شما به زوررر میخوای بمونی اونجا که ثابت کنی سهم داری؟! ارزش داره اصلا؟! به بهم ریختن روح و روانت می ارزه؟! 

بروگلم خونه خودت بهتره

میخام برم اما قراره برای داداشم برم خواستگاری و مراسم عقد داشته باشیم .نمیتونم برم باز ی هفته دیگه برگردم