2777
2789
عنوان

بار دارم با مادرم قهرم شام نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 45 پست
یعنی همینی که عقدش؟

اره 

نه برای اینکه خودش کار داشته باشه باهام خوب باشه نه 

کلا همیشه در هر شرایطی خوب بوده

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
به نظرم حرف درستی نزدی وقتی مادرت هنوز زنده هست.بعدشم مادرت وظیفه نداره از تو مراقبت کنه اونم یه ماه ...

گلم اگر روزی خدای نکرده مادرشون مریض شد ایشون کمکشون نمیکنن؟ یا ی موقعی بشه مادرشون نمیشه بره دو سه هفته خونشون بمونه؟  الان برای مراسم برادرشون حامله اس داره تمییز میکنه بعد مشکل فشارخون داره و واقعا اطرافیان از همسر تا مادر و مادرشوهر و... وظیفه اشون هست،  یک ماه باشه اما ایشون میگن این مدت اونجا خودشون غذا درست کردن پس کارم کرده بماند که زن حامله باید مراقبش بود    در ضمن سهم برداشت ایشونو به گفته خودشون نمیدن پس یجورایی خرجشم داده    اگر شوهرش یا خودشم خریدی کرده بماند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگر روزی خدای نکرده مادرشون مریض شد ایشون کمکشون نمیکنن؟ یا ی موقعی بشه مادرشون نمیشه بره دو سه ...

ممنون که درک میکنی عزیزم 

والا خودمم گاهی خرید میکنم 

همسرم میاد دست خالی نمیاد گوشت و مرغ میاره

اما من برای خورد و‌خوراک و اینا نیومدم

فقط همسرم میخواست کسی پیشم باشه خونه تنها نباشم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
ممنون که درک میکنی عزیزم والا خودمم گاهی خرید میکنم همسرم میاد دست خالی نمیاد گوشت و مرغ میارهاما من ...

من در جواب اون دوست کاربر گفتم   دیگه ی چیزی تو جامعه مد شده این وظیف نداره اون وظیفه نداره   پس بفرما هر کس تو جزیره ای برای خودش زندگی کنه  درستش این که در مواقع لزوم هرکس به دیگری زحمت بده   شما هم جز مواقع لازم کارم می کنی خریدم می کنی خونه پدریتم هست       ببخشید چندتا خواهر برادرین؟  اونا چیزی میگن؟

چرا شوهرتو تنها گذاشتی؟ یه زن باسیاست شوهرشو یه شب هم تنها نمی زاره چه برسه به یه ماه وقتی مثل کوزت ...

دیگه چیکار کنم خودش اصرار داشت 

چون صبح تا شب سرکاره 

مرخصی هم اصلا نمیتونه بگیره 

شرکتشون یک شرکت بین المللیه خیلی سخت گیر و حساس ان

ممنون که درک میکنی عزیزم والا خودمم گاهی خرید میکنم همسرم میاد دست خالی نمیاد گوشت و مرغ میارهاما من ...

پیش میاد بالاخره بچه کوچیک دارین بقیه مخصوصا مادرتون که سنی گذشته بی طاقت بشه چیزی بگه اما فکر می کنم از این حد بیشتر و باعث رنجش شما شده 

حق و حقوقت چقدر میشه؟

دقیق نمی‌دونم اما زیاده

بابام خدا بیامرزه هرچی تونسته جمع کرده 

خودشم استفاده ای نکرد بنده خدا

خب وقتی انقدر بی احترامی میکنن برو مراسم هم نیا .چرا وقتی این همه توهین مبکنن هنوز سر سفره سون میشین ...

خیلی دوست دارم برم اما داداشم بعد عمری الان میخواد ازدواج کنه 

نمیخام ناراحتش کنم 

یا فک کنه من مخالفم یا حسودم یا هر چیز دیگه

من در جواب اون دوست کاربر گفتم دیگه ی چیزی تو جامعه مد شده این وظیف نداره اون وظیفه نداره پس بفر ...

ما ۴ تا برادریم با سه تا خواهر من وسطیم و آخر همه ازدواج کردم ینی خواهرا بودنی هم تاثیری نداشتن زیاد، همه کارای خونه با من بود.بابام بنده خدا ۷سال مریض بود همه کارای بابام و‌خونه رو خودم انجام میدادم .کسی کاری داشت و ازم بر میومد دریغ نمی‌کردم اینهمه زحمت بقیه رو‌کشیدم خب انتظار دارم بقیه هم در حد اینکه سر بچه رو گرم کنن کمکم کنین تازه براشون غذا هم درست میکنم من نباشم خودشون مجبورند خسته کوفته از سر کار بیان غذا درست کنن 

یا تو خونه کثیف در گردو خاک باشند یا خودشون زحمت بکشم تمیز کنن..

اصلا سر بچه رو هم گرم نکنن اما لحن صحبتشون یک جوری نباشه که فک کنم دارن منت میزارم

آدم اضافی ام .یا میگن برو 

پیش میاد بالاخره بچه کوچیک دارین بقیه مخصوصا مادرتون که سنی گذشته بی طاقت بشه چیزی بگه اما فکر می کن ...

ناراحتم.

مادرم تو خونه مادر شوهر کارای خونه خواعرشپهراشم انجام می‌داده حتی 

به ما ک رسید پا درد کمر درد گرفته 

اشکالی ندارع هیچ کاری نکنه برامون 

حداقل حرفایی هم نزنن ک من فک‌کنم سرم منت میزارن.دلشون نیست بمونم یا میندازنم بیرون