2777
2789

از تابستون پارسال روزی کلی درس میخوندم کلی تست میزدم حتی توی تابستون از تفریحام گذشتم و فقط درس و تست کلی سوال چالشی و المپیادی حل میکردم کلی کتاب رو چندبار زدم. توی آزمون آزمایشی ها رتبم خوب بود.. اونوقت خیلیا که همش دنبال تفریح و خوشگذرونی بودن در سطح من شدن که حتی از اردو هام می‌گذشتم میومدم درس میخوندم.خاکتوسر خنگ و کودنم.

سر جلسه که رفتم انگار مغزم پوک بود و بخار میومد از توش با اینکه واسم آسون بود هنگ کرده بودم نمیتونستم هیچکاری بکنم.

کاش قبل نتایج میمردم. آنقدر جلوی معلما و دوستام حقیر شدم. من در سطح اونایی شدم که هیچی تلاش نکردم.

هر شب کابوس آزمون میبینم با تپش قلب صبحا پا میشم همیش ضربان قلبم بالای ۱۰۰ شده قرص فشار میخورم.

کاش یکم باهوش بودم کاش باعث سرافکندگی خانوادم نمی‌شدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حتما اضطراب و استرس زیاد داشتی ...باید روی خودت کار کنی استرس نداشته باشی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

اینجور نکن به خودت کلاس چندمی؟ کلاس هفتم قبول نشدم مثل تو شدم پشیمونم اونجوری کردم به خودم نهم به دهم با ملی استرس قبول شدن ولی اصلا به استرس و مریضی هام نمی ارزید راستش الان هم پشیمونم کل سال بعد قبولیم جوگیر شدم درس ول کردم تو مدرسه ول می‌چرخیدم مثل سگ هار بعدش همه امتحان کند زدم الآنم دو تا از امتحانی شهریورم رو دادم ول کن هرجایی باشی عیب ندارد تیزهوشان ما بودیم خیلی ببخشیدگ..وز خاصی نبود اینقدر بزرگش کردن دبیرای با تجربه برای مدارس غیر انتفاعی هرچی خنگول و دبیر بی تربیت هم برای ما

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

چند سال دیگه به این روزات میخندی دختر خوب 

تو تلاشتو کردی مهم همینه 

ارزششو نداره به خاطر یه مدرسه اینقدر خودتو سرزنش کنی 

تو خیلی هم تلاشگری و این همه تلاشت برای هدفت اینو ثابت میکنه

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
چند سال دیگه به این روزات میخندی دختر خوب تو تلاشتو کردی مهم همینه ارزششو نداره به خاطر یه مدرسه این ...

امیدوارم یادم بره

وقتی تلاش کردم و نشده حس میکنم یعنی کند ذهنی چیزی بودم😭

چرااا اینقدررر زندگی رو کوتاه و محدود به تیزهوشان و کنکور میبینیدد یکی از آشنایان امتحان ریاضیش کم میشهداوتم تو تیز هوشان بوده خودکشی میکنه چی داشت واسش تموم شد و بعد اون آدما زندگی کردن فقط خودتو محروم و محدود به یه چیز نکن خودتو سرگرم کارای دیگه بکن تا بهت انگیزه بده زندگی فقط به درس خلاصه نمیشه بعدای دیگشو هم ببین لطفااا اینقدر زندگیتون حروم افکار پوچ نکننن

عزیزم  تمام راه موفقیت شما در تیزهوشان نیست ،خیلی ها رو دیدم تیزهوشانی نبودن و کلی در زندگی موفقند،

بعد هم ،مهم این هست که شما تلاشت رو کردی و دیگه پیش خودت ناراحت نیستی که کاش تلاش می کردم و ...

همین که برای رسیدن به هدفت پشتکار داری خیلی خوبه ،مطمئنا در آینده  با این پشتکارت موفقیتهای بیشتر و بهتری خواهی داشت