2777
2789
عنوان

بچه ها معنی این حرف چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ذره ای‌دوستت داشته باشه اسم کس دیگه نمیاره خودتو کوچیک نکن رک نمیخوادت

قبلا آورده و دیده حساس شدم سمتش رفتم، داره ازین حربه استفاده میکنه منو بکشونه سمت خودش

دقیقا. بعد دو روز میاد.... اما میدونی ترسم از چیه؟ ازینکه حرفش راست باشه‌‌...

خب باشه؟ تو مگه نميكي خانوادت كلي بلا اوردن سرش و اونو داغون كردن و شرايط روحيش بهم ريخته اس 

به نظرم بايد ازش بگذري و بزاري كه بره و خودشو پيدا كنه

ببسن داستان زندگیمون رو نمیدونی. ک اگه بدونید و ما ب هم برسیم، دیگه بعدش اونو مثال می‌زنید که چطور ج ...

داری خودتو گول میزنی، یه عشقی بوده شاید تمام شده عزیزم، خودت میدونی البته اما ببین الکی وقتتو هدر یه آدمی نکن که قراره بره

از روزی که دخترم بدنیا اومد، زندگی منم شروع شد

حرفاش قشنگ نیسی آدم بالغ این حرفارو نمیزنهنمی‌دونم خودت بهتر میدونی

حرفاش بهم نشون میده، حرصش گرفته از دستم.. خوب میفهمم... اما دلم از اون جمله اش گرفته... اما خب اگه قصد ازدواج داشت شماره عوض میکرد و بعدم تمام. جدا ازون من اصلا بلاکش کرده بودم، چکاری بود دوباره پیام بده

داری خودتو گول میزنی، یه عشقی بوده شاید تمام شده عزیزم، خودت میدونی البته اما ببین الکی وقتتو هدر یه ...

نه دیگ سمتش نمیرم. این دفعه هم بیاد ، باید با قصد جدی بساد

تو دنبال بركشتي؟ من ميگم دست از سرش بردار بزار بره هي ميره مياد و دير سين ميزنه و فلان اين وابسطگيه ...

حرفتون کاملا درسته‌.

وابستگیه قبول دارم، اما با احترام دلبستگی هم قاطیشه؛

حرفاش بهم نشون میده، حرصش گرفته از دستم.. خوب میفهمم... اما دلم از اون جمله اش گرفته... اما خب اگه ق ...

چی بگم حتی اگ از روی این باشع ک حسودی کنی قشنگ نیس این حرفا 

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

میشه خیلی زود دنبال ازدواج رفت؟🥲🥲 مثلا امروز با منه فردا با یکی دیگ‌؟ اینم بگم عاشقم بود... دیوونم بود... مثلا باهم ک بودیم عوض اینکه مثل بقیه سواستفاده کنه با محبت و عشق تو چشام نگاه می‌کرد و دستام رو میگرفت، لحظه ای حس نکردم میخواد ازم سوء استفاده کنه. مرد عاشق، طول میکشه فراموش کنه یا نه؟

حتی قدیم تر که اوضاع زندگی و خانواده ها وحشتناک شده بود بهم گفت عقلم میگه شماره رو عوض کنم، اما قلبم.... دوست دارم که نمیتونم اینکارو کنم...