ببینید قبلش بحث داشتیم. بعد منو بلاک کرد ( بی تربیت) از همه جا. بعد روبیکا اکانت دیگم براش پیام واریزی رو فرستادم، بعدش گفت ب خود پسره پیام بده( قضیه داره) منم بهش گفتم بی غیرت و بلاکش کردن. حالا خودش بعد یکی دوساعت این پیامارو داده. اینم بگم اینجوری پیش اومده اینجور بگه بلاک کنه اما ۲ روز بعدش دوباره پیشقدم میشه... الان نا امیدم خصوصا با این جملش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرفاش بهم نشون میده، حرصش گرفته از دستم.. خوب میفهمم... اما دلم از اون جمله اش گرفته... اما خب اگه قصد ازدواج داشت شماره عوض میکرد و بعدم تمام. جدا ازون من اصلا بلاکش کرده بودم، چکاری بود دوباره پیام بده
چی بگم حتی اگ از روی این باشع ک حسودی کنی قشنگ نیس این حرفا
میشه خیلی زود دنبال ازدواج رفت؟🥲🥲 مثلا امروز با منه فردا با یکی دیگ؟ اینم بگم عاشقم بود... دیوونم بود... مثلا باهم ک بودیم عوض اینکه مثل بقیه سواستفاده کنه با محبت و عشق تو چشام نگاه میکرد و دستام رو میگرفت، لحظه ای حس نکردم میخواد ازم سوء استفاده کنه. مرد عاشق، طول میکشه فراموش کنه یا نه؟