2777
2789
عنوان

دست خالی اومده خیلی بم بر خورد

357 بازدید | 40 پست

سلام سلام

خواهش میکنم تا اخر بخونید 

ماجرا اینه که من امروز بعد از 3ماه که اقا دوره اموزشی سربازیش تموم شد باهاش رفتم دیت..ایشون 9سال از من بزرگتره و تا الان داشته درس میخونده

حالا داستان از اینجا شروع میشه که تو این 3ماه خیلی مشتاق بودیم که شرایطش اوکی بشه و ببینیم همو و هییچچ حرف بدی ازش نشنیدم..پسر متین و مودبیه و بجا حرف میزنه..

اما من برای اولین بار بارها بهش هم مستقیم هم نامستقیم گفتم بریم کافه اما امروز گفت منو اکثر کافه های فلان جا میشناسن بهتره امروز رو تو ماشین یکم دور بزنیم سری بعد میریم یجا دیگ

منم گفتم همه کافه های فلان جا تورو میشناسن..هرجا بریم یعنی تو اشنا داری؟!

{چون ی شهر باهم فاصله داریم..یعنی 20 دقیقه فاصلمونه و منظورش این بود شهر شما کافه ها منو میشناسن}

گفت تیکه انداختی؟گفتم نه اتفاقا درسته انداختم این تویی که تیکه گرفتی لطفا کامل بگیر

هیچی گذشتو این اقا اومد..برای اولین بار خب با این سنوسال حداقل ی شاخه گل برام میگرفتی..بالاخره اولین باره همو میدیدیم و خب به قول خودت خیلی بم علاقه داشتی

چیزیو زیرسوال نمیبرم و اصلااااا هم پرتوقع نیستم فقط دوس داشتم اینطوری میبود

کافه هم نرفتیم..فقط تو جاده و خیابون رانندگی کرد و 15مین هم یجا ایستاد

اصلااااااا از ماشین پیاده نشدیم

بعد این کلا خیلیییی کم زنگ میزنه..یعنی من زنگ نزنم زنگ نمیزنه یا خیلی کمه

چندتا از دخترای اشنامون و دوستامونم فالو داره و وقتی ازش پرسیدم گفت صرفا همو فالو داریم

توروخدا بم بگید چیکار کنم

من زیادی حساسم؟

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شو. بنظرم مورد بدرد بخوری نیست

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

کات کن بخدا ک ب درد نمیخوره

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

ن نگرانیات ب جاس

خب واقعا خیلی بم بر خورد بعد از اینکه از پیشش اومدم..همش با خودم کلنجار میرم

حالا چیکار کنم

ذوق و شوقی توس ندیدم یه بستنی که میتونست مهمونت کنه

حتی پیشنهاد هم نداد..هیچی واقعا

با اینکه هوا به شدتتتت گرم بود و واقعا تو ماشین داشتم میپختم خودش داشت شرشر عرق کردنام رو میدید

فکر نمیکنم خسیس باشه اما اینقققدر ناراحت شدم یه ان میخواستم بگم بریم ی چیزی بگیر پل جفتمون رو خودم حساب میکنم