2777
2789

فرقی نداره پزشکی و رشته های علوم پزشکی خوب باشه(پرستاری،اتاق عمل،هوشبری،علوم آزمایشگاهی)

و یا مثلا فرهنگیان با رتبه ی خوب،یا مهندسی دانشگاه های خفن و‌‌‌‌...

یه سوال دارم ازتون،چطوری تو سن کم (مثلا دوران راهنمایی و دبیرستان و...) انقدری اراده و عقل داشتید که مینشستید و صبح تا شب تلاش میکردید؟

چون خودم تو اون سن،اصلا اونقدر عاقل و آینده نگر نبودم و واسم سواله چطوری یسری افراد تو اون سن اونهمه اراده دارن،تلاش میکنن و..‌

شما از روی انگیزه و علاقه صبح تا شب میخوندید؟

یا استعدادتان خیلی خوب بود؟.

یا ذاتا خیلی پرتلاش بودین؟

خلاصه لطفا دلیلش رو بگید خیلی دوست دارم بدونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح تا شب نمیخوندم ولی واقعا پشتکار و هدف مشخص داشتم. ولی الان که تو این سن هستم فکر میکنم شاید لزومی نداشت حتما دانشگاه دولتی برم. از جهت بزرگ بودن محیط و سروکار داشتن با طیف وسیعی از دانشجوها ازشهرهای مختلف خوب بود چون تجربیات خوبی بدست آوردم ولی از لحاظ علمی فکر میکنم همه چیز بستگی به تلاش خود دانشجو داره و دانشگاه هم اگه معمولی باشه بازم میشه سطح سواد رو بالا برد.

اعماد به نفس هم خیلی تاثیر داره.درسته؟

اعتماد به نفس اول در اثر تربیت که زیر حیطه اطرافیان میشه بدست میاد و بعد از مدتی فرد خودش خودش را تربیت می کنه 

اعتماد به نفس میتونه لازمه موفقیت باشه