2777
2789
عنوان

بهش گفتم چرا کانت گذاشتی

69 بازدید | 2 پست

صبح تاپیک زدم ک دوستم دیشب تعلیق شده و ازم خواست براش تاپیک بزنم

موضوعش این بود ک یه اقایی ک بلاگرم هست فیلم از خودش و دخترش گذاشته و گفته مادرش از نوزادی گذاشته رفته من نگه داشتم و بزرگ کردم

شوهر دوستت براشون کامنت میزاره که میگ مادرش عجب ک و ن ی داشته

دوستتم میگفت نکنه بخاطر خوشگلی دختر بچه اینو گفته ک مثلا مامانش هم خوشگله

(فیلمی از مادر بچه نشون داده نشده) 

ولی الان دوستم ب شوهرش گفته شوهرش هم گفته توام برای کامنت من پیام میزاشتی ک میگفتی شوهرم گوه خورده با پدرش گفته

میگ اینستاشو هم پاکیده

و باز دوستم عصبی شده و بحثو پیش کشیده شوهرشم با طلبکاری گفته. گفتم خوب کردم بهت ربطی نداره

کلا حق بجانب شده خلاصه

دیگ ماجرا رو تموم کنه؟ 

"کوردها با تاریخ و فرهنگشون شناخته می‌شن، ولی شما ......... ها فقط با فحش و تنش چوب دست در خیابان!" و این است تفاوت ذات و فرهنگ ما و ......ها🟢🌞🔴 دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

کامنت*****

"کوردها با تاریخ و فرهنگشون شناخته می‌شن، ولی شما ......... ها فقط با فحش و تنش چوب دست در خیابان!" و این است تفاوت ذات و فرهنگ ما و ......ها🟢🌞🔴 دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.