2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل بچه هارو شاد میکنم 

در حد لباس یا اسباب بازی یا لوازم تحریر یا خوراکی براشون تهیه میکنم بهشون هدیه میکنم حاجتم روا میشه 

گاهی غذا برنج و مرغ یا قرمه سبزی و اینا میپزم میدم دم خونه نیازمندا

دل بچه هارو شاد میکنم در حد لباس یا اسباب بازی یا لوازم تحریر یا خوراکی براشون تهیه میکنم بهشون هدیه ...

قربونت برم اسمم مریمه خیلی دعام کن یا مشکلی دارم هنوز مطمین نیسم ازش میخام برم دکتر 

دعا کنین ماکولار نباشه 

بدنم جوش‌میزد میخارید جاش نرفته لک شده 

خیلی دعام کن توروخدا یادم کن

قربونت برم اسمم مریمه خیلی دعام کن یا مشکلی دارم هنوز مطمین نیسم ازش میخام برم دکتر دعا کنین ماکولار ...

انشاالله که سالمه سالمی گلم توکل به خدا کن و‌ایت الکرسی هم زیاد بخون

عزیزم سه تای اولی به دلم اومد چجوریه

چه عالی گلم چه بهتر که به دلت اومده چون این نذر باید از روز چهارشنبه شروع بشه نذر هفت روزه حاج حسنعلی نخودکی اصفهانی از روز چهارشنبه شروع میکنید و هر روز روزی یک حمد و یازده توحید میخونید و سپس یک بار سوره یس و روزی هزار و صد تومان به نیت رد مظالم کنار میگذارید یعنی از فردا شروع میکنید چهارشنبه پنج شنبه جمعه شنبه یک شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه

باید روز چهارشنبه خونده بشه هر روز نیت کنید و به نیت رد مظالم روزی ۱۱۰۰تومان کنار بزارید تا پایین ختم حتما این مبلغ رو به یه فقیر باید بدید نیاز نیست هر روز به فقیر بدید شما هر روز نیت میکنید و کنار میزارید و در پایان ختم میتونید اون رو به یه فقیر بدید

بهتره ختم توی روز انجام بشه با وضو و طهارت کامل نماز های واجب انجام بشه و رو به قبله حاجت رواییتون انشااالله میشه برای من هم دعا کنید؟💚🙏

میتونید برای اطلاعات بیشتر بزنید گوگل و نظر هفت روزه حاج حسنعلی نخودکی اصفهانی رو سرچ کنید

عزیزم سه تای اولی به دلم اومد چجوریه

نذر سیب:نیت میکنید اول حاجتتون چیه برای هر حاجت یک بار نذر هر حاجت جداگانه بهتره،نیت میکنید و از شهید ابراهیم هادی میخوایید تا واسطه بشه بین شما و خدا و اول توکل به خدا و دوم کمک خواستن از شهید ابراهیم هادی سپس میگید اگر حاجتم براورده شد سیب بگیرم و به تیت این شهید و پخش کنم حالا بستگی داره برای این نذر چقدر سیب نیت میکنید یکی میگه یک کیلو؛یکی میگه در حد توانم،یکی میگه پنج تا به نیت پنج تن و و و...بستگی به توان مالی شما

لطفا برای برامدن حاجت دل بنده دعا کنید عزیزانم🙏صلواتی برام بفرستید و یا دعا کنید یک دنیا سپاسگزارتونم

هرکس فرستاد بگه منم براش بفرستم💚🦋

چه عالی گلم چه بهتر که به دلت اومده چون این نذر باید از روز چهارشنبه شروع بشه نذر هفت روزه حاج حسنعل ...

مرسی فداتشممم 

اسمم مریمه خودتم برام دعام کن یادم کن بگو مریم مشکل ماکولار نداشته باشه 

جون عزیزت دعام کن

دورت بگردم چشممرسی عزیزم فقط من فقط یکیش انتخاب کنم؟؟؟

ختم و یا چله سوره واقعه

این واقعا زیاد تعریفش رو شنیدم و میگن از روز دوشنبه یا جمعه که اول ماه قمری شروع میشه مخصوصا دوشنبه(این اتفاق هر چند سال یک بار میفته که شروع ماه قمری از روز دوشنبه باشه)الان دیروز اول ماه قمری یعنی ربیع الاول بودیم و اینکه خب رد شد 

اما ایت الله بهجت گفتم شما فرصت دارید از اول ماه قمری تا چهاردهم ماه قمری در یکی از روز ها ۱۰۵ مرتبه سوره واقعه رو یک جا بخونید و نیاز نیست اون چهارده روز رو بخونید جمعا این سوره در چهارده ردز میشه صد و پنج تا چرا چون اگر بخوای به صورت روزانه بخونی روز اول یکی دوم دو سوره واقعه سوم سه سوره واقه روز چهارم چهار صوره تا روز چهاردهم چهارده سوره)اینا جمعش میشه ۱۰۵تا 

حالا که دیروز رد شده اما هیچ ایرادی نداره شما در یکی از روز ها انجام بده ۱۰۵تا سوره رو بخون 

حالا دوست داری بزار برای پنج شنبه یا جمعه که دو روز بسیار خوبی هستند 

شرایط:پاک و با طهارت باشید رو به قبله باشید لباس هاتون پاک باشا نماز های واجب رو به جای بیارید حتما در روز انجام بشه بعد از طلوع افتاب و قبل از غروب افتاب؛در روایاتی گفتند نیاز نیست سوره ها یک جا و پشت سر هم خونده بشه شما میتونید تقسیم بندی کنید مثلا تو یک ساعت چهارتا بخونید باز برید ساعت بعد مثلا بیست تا بستگی به توانتون و مهم تر از همهههه بعد از هر بار خواندن سوره واقعه یک دعا هست باید بخونید 

طبق روایاتی گفتند برای یک حاجت یک ختم جدا اما بعضی ها گفتن چند حاجتم میشه این برای ازدواج و رزق و روزی بسیار ماثره اما برای حاجات دیگه ام بی تاثیر نیست

من یک عکس میزارم راجب دعاهای همین و توضیحات کامل بخونید 

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید و دعا کنید این همه براتون توضیح دادم🥲🙏💚