2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سالی یکبار میریم شهر مادرشوهرم چون دوریم

هر دفعه تارسیدیم میگه کی میرید؟ 

دفعه آخر دو روزه بر گشتیم

مدام هم میگفت زود جمع و حور کنید من پنجشنبه باید برم عیادت مادرشوعر دخترم

فقط یکروزش راه بود بخدا

بعد یکماه و نیم  تازه پریشب شنیدم تلفنی به همسرم میگفت

ایندفعه زود رفتین ازمن سیر شدی پسرم....😶

اگر اونقدر نزدیکه که نمیشه حذفش کنی اصلا رودرواسی نکن و بگو اینجوری معذب و ناراحتیقرار نیست یکطرفه ا ...

آره شاید فردا بهش بگم آخه اونا هر وقت دلشون بخوان می‌مونن ممکنه اصلاً هفته دو شب بیان خونه من ولی من دعوتیم شاید چهار ماه یه بار برم که همیشه هم قبل از اینکه برسم تعیین می‌کنه که ما فلان ساعت می‌خوایم بریم پاشو بیا خودمون برتون می‌گردونیم

احتمالا دوست ندارن زیاد بشینیدقبلا میرفتید زیاد میموندید که اینجوری میگه؟

ببین اینجورییم تو فامیل که همه ناراحتن چرا کم میای خونمون آدم دعوتی که خیلی بیرون رفتن سخته واسش همه میان خونه ما انگار خونه مادربزرگه بعد به همه میگم چون بچه کوچیک دارم سختمه اومدن شما بیاید خونمون بشینید اصلاً آدم آویزونی نیستم

عزت نفس داشته باش هرجایی نرو

ببین خودش زنگ می‌زنه دعوت می‌کنه من زنگ نمی‌زنم بگم دارم میام اونجا که بگه خب تا فلان ساعت هستیم بیا زنگ می‌زنه دعوت می‌کنه ولی اینم اخلاقشه دیگه خیلی هم احترام می‌ذاره منم ناراحت نشدم فقط خواستم بدونم بقیه چی فکر می‌کنن