2777
2789

میگفتم انشالله سر فرصت مناسب ک بیکار بودی و مزاحمت نبودیم میایم خدمتتون... حالش خوب نیست انکار.. خودش دعوت میکنه خودشم فاز بیزی میگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چرا مهمون دعوت میکنه؟؟ ادم ک مهمون دعوت میکنه بیرون نمیره

امروز ما میخواستبم بریم خونه مادربزرگم و دختر داییم اومد خونمون با اینکه قبلش گفته بودم میخوایم بریم خونه مادربزرگ خودش دعوت خودشو گرفت

ولی کار این ادم با شما خیلی زشته بنظرم دیگه نرو 

عزت نفس داشته باش هرجایی نرو

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

آره خیلی، سعی کن دیگه نری

ببین فامیل خیلی نزدیکیه حالا نمی‌تونم بگم کیه ولی خب اونا هر وقت می‌خوان میان خونه من تا هر وقت که می‌خوام می‌شینه منم مشکلی ندارم الان با این اخلاقشم کار ندارم حالا ممکنه کار داشته باشه ولی واهرم که با من دعوت بود گفت من نمیام یعنی چی که هنوز نرفته ساعت برگشتن و دارن معلوم می‌کنن

این زندایی منه 

ببین محاله بتونه یه روز تو خونه بشینه و بیرون نره 

به قول خودش خونه میخواد بخورتم به هر بهونه ای که شده باید بره حتی اگه مهمون تو خونش نشسته باشه

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
آرهمگر اینکه با طرف خیلی خودمونی و صمیمی باشی

خودمونی صمیمی هستیم لی خوب این مسئله‌ای نیست که یه بار تکرار شده باشد که بگم حالا پیش اومده همیشه همینطوره بعد کار واجبی هم ندارن فقط می‌خوان برن دور بزنن

خودمونی صمیمی هستیم لی خوب این مسئله‌ای نیست که یه بار تکرار شده باشد که بگم حالا پیش اومده همیشه هم ...

من بودم ناراحت میشدم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خیلی نزدیکه

اگر اونقدر نزدیکه که نمیشه حذفش کنی اصلا رودرواسی نکن و بگو اینجوری معذب و ناراحتی

قرار نیست یکطرفه اون راحت باشه

.