2777
2789
عنوان

نامزدم تا الان عروسیه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
نه خب گفتم شاید گوشی اولیش سایلنت باشه دومیشو زنگ زدماونم برنداشت دیگه زنگ نزدم

خب الان کلا بیخیال شو اگه زنگ هم زد جواب نده غر هم نزنی فردا خیلی عادی باش همه چی به روال قبل اگه گفت چرا زنگ زدی بگو کارم تموم شد گفتم یه خبر ازت بگیرم دیدم جواب ندادی خوابیدم 

اصلا طلبکار و با لحن قهر طور نگو می‌فهمه اگه بهت توجه نکنه به هم می‌ریزی بدتر می‌کنه 

اگه گفت دیشب نشد صحبت کنیم بگو نه اشکال نداره تو عروسی بودی منم خسته بودم خیلی خوابم میومد دیشب 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
قبل زنگم بهش پیام دادم کجایی زنگ نمیزنی؟ من خوابم میاد(خودش گفته بود زنگ میزنه بهم)ولی خب آنلاین نبو ...

آره بابا برو بخواب برا منم اینقدر از این چیزا پیش اومد تو عقد اوایل کلی گریه میکردم ولی الان برام مهم نیست بدرک زنگ نزنه😂والا مگه اعصابم از سر راه آوردم هر غلطی دلش میخواد بکنه اینجوری رها کنی بهتر اون میاد سمتت

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا برو بخواب برا منم اینقدر از این چیزا پیش اومد تو عقد اوایل کلی گریه میکردم ولی الان برام مه ...

الان ۳ بار زنگ زد بهم

و ۹ تا پیام داد

به نظرت جوابشو بدم؟ بگم رفته بودم مسواک بزنم ندیدم زنگ زدی

آره بابا برو بخواب برا منم اینقدر از این چیزا پیش اومد تو عقد اوایل کلی گریه میکردم ولی الان برام مه ...

باز پیام داد از واتساپ

گفت پشت فرمون بودم الان رسیدم

ولی هرموقع پشت فرمون بودیم و مامانش زنگ میزد جوابشو میداد

پس منم جوابشو نمیدم

الان ۳ بار زنگ زد بهمو ۹ تا پیام دادبه نظرت جوابشو بدم؟ بگم رفته بودم مسواک بزنم ندیدم زنگ زدی

راستش من بودم جواب نمی‌دادم 

چون نمیخام وقتی رفته خوش گذرانی کرده آخر شب یاد من بیوفته جواب بدم و در دسترس باشم بزار بدونه اگه میخواد باهات حرف بزنه اولین گزینش باشی اینجوری میگه خب این که همیشه هست من برم به الویت هام برسم آخر سر میام به اینم یه نگاهی میندازم باید تو رفتارت بهش بفهمونی الویت تویی 

راستش من بودم جواب نمی‌دادم چون نمیخام وقتی رفته خوش گذرانی کرده آخر شب یاد من بیوفته جواب بدم و در ...

عصر هم وقتی عروسی بود یه بار بهم زنگ زد حدودا ۱۰_۲۰ دقیقه حرف زدیم

باز پیام داد از واتساپگفت پشت فرمون بودم الان رسیدمولی هرموقع پشت فرمون بودیم و مامانش زنگ میزد جواب ...

آره اینا بهونه است جواب میداد می‌گفت پشت فرمونم 

جواب نده ولی اصلا فردا خودت ناراحت نگیر چون این برات میشه نقطه ضعف بزار بگه اگه من نباشم و زنگ نزنم این ناراحت نمیشه پس نمیتونم به عنوان اهرم فشار از نبودنم استفاده کنم 

آره اینا بهونه است جواب میداد می‌گفت پشت فرمونم جواب نده ولی اصلا فردا خودت ناراحت نگیر چون این برات ...

اوهوم گرفتم

بازم زنگ زد الان

میگم شاید شبه خواب الود بوده ترسیده تصادف کنه

آره اینا بهونه است جواب میداد می‌گفت پشت فرمونم جواب نده ولی اصلا فردا خودت ناراحت نگیر چون این برات ...

میتونم جواب بدم بگم حموم بودم

حدودا یک دقیقه که حرف زدیم بگم خوابم میاد فردا حرف میزنیم