2777
2789

بچه ها ، ما طبقه بالاشونیم 

عروسی که میخواستیم بکنیم با منت و زور بهمون دادن ، گفتن فقط پنج سال ، الان هفت سال شده ، سه ماه پیش پدر شوهرم یه دعوای الکی با من راه انداخت و خیلی بهم بی احترامی کرد ، بهونه درست کرد که بلند شیم درواقع ، تو این اتفاق بچم خیلی ترسید ، کلا خیلی آسیب دیدیم ، بعد سه ماه یکم بهتریم ، تو این سه ماه دنبال جور کردن پول پیش و گشتن خونه بودیم

بچه ها دستش به دهنش میرسه شوهر منم بهش کمک میکنه خدایی مشکل مالی ندارن ، خیلی ناراحتم واقعا ، اخه مگه بچشون نیست؟ کمم که نمیزاشت براشون ، نمیدونم چطوری با یه بچه کوچیک ۲۰ ماهه اینجور کردن باهامون 

خیلی ناراحتم خیلی ،یهو بی دلیل باهام بد شدن و دعوا راه انداختن بعد فک کن برای اینکه کامل جدی باشه زنگ زد بابامم بیاد ، جلو اونم باهام دعوا کرد که من بخوامم دیگه نتونم بمونم اونجا 

هیچی دیگه الان سه ماهه رفت و امد نداریم اصلا ، به شوهرم میگم تا زندم نمیخوام نه خودم نه بچم ببینه اینارو ، میگه بچه بزرگ میشه میره میگم نمیزارم به خدا 

باورم نمیشه این اتفاق افتاده ، ما هیچ مشکلی نداشتیم باهم، هیچی 

از یه طرف خوش حالم مستقل میشیم دور میشیم 

ولی از طرفی چون یهویی شد امادگی نداشتیم ، پول پیشمون کم بود ، خونه خوبی نتونستیم بگیریم

به نظرتون وقتی بریم واقعا حالم بهتر میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا گفتن بهماز چه نظر؟ متوجه نمیشم

دیگه از فضولی هاشون راحت میشی کسی نیست تو زنوگیت سرک بکشه 

چی خوردی چی پوشیدی چی خریدی کجا رفتی کی اومدی کی خونته کی مسافرت رفتی 

با شوهرت بحثت شد یه لحظه صداتون بالا رفت 

با بچت چجوری حرف زدی 

کی خوابیدی کی بیدار شدی وووووو

هیچ کس نیست که تو این چیزا سرشو بکنه

تا صبح میتونم از مزایاش بگم 

فقط سرم درد می کنه نمیتونم تایپ کنم 

من خودم ۶ ماهه ازاد شدم انگار تا الان زندگی نکرده بودم

عدو شود سبب خیر... خداروشکر که داری ازونجا میری ؛ دیگه منتی سرت ندارن و روی واقعی‌شان رو هم به همه ن ...

چه میدونم خواهر ، دلم نمیخواست اینجوری بشه ، اینجا بودیم غیر از منتش تا تونستن کشیدن ازمون

دیگه از فضولی هاشون راحت میشی کسی نیست تو زنوگیت سرک بکشه چی خوردی چی پوشیدی چی خریدی کجا رفتی کی او ...

نمیدونم والا 

میدونی چون از اول اینجا بودم فک کنم متوجه نمیشم 

احتمالا وقتی رفتم متوجه این راحتی و زندگی واقعی بشم