2777
2789
عنوان

بزرگترین خلافی که تو زندگیت کردی چی بوده☠️🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 111 پست
چی؟! واقعا؟

با ماشین زدم به موتور . پرت شد ضربه مغزی شد کلاه نداشت. جلو چشمم فوت شد. مقصر نبودم و ۵۰ درصد راهنمایی رانندگی مقصر شناخته شد ۵۰ درصد خودش. 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اوه خونه خواهرش 😂♥️ آخرش چی شد بهم رسیدین؟

اره بعد همسایهه به خواهرش که اون موقه خونه مامانش بودن شهر دیگه زنگ زد اطلاع داد!

اومد خاستگاری ولی نشد چون مشاور تایید نکرد

و اینکه ما ۴ ۵ سال رل بودیم 

باورم نمیشد زیر سقف همون دو روز مشهد اخلاقش از این رو به اون رو عوض شده بود

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فرستادنتون حرف بزنین شما …..؟!

اره ما قبلش دوست بودیم تا اونوقت اصلا بهم دست نزده بودیم😁😁😁😁

خودم شروع کردم قیافه نامزدمو اون لحظه یادم نمیره کلک و پرش ریخته بود ولی خوش گذشت😂😂😂😂

همین چند سال پیش بود اره بگو

وای🤣🤣🤣

امسال عید رفتیم خونه پدربزرگ مادرم من رفتم تو آشپزخونه یچیز سیاهی بود ، فک کردم لواشکه کلیشو گذاشتم دهنم بعد خیلی تلخ بود ولی دیگه روم نشد نخورم کفتم میفهمن، بعد که رفتیم خونه همش بالا میاوردم و تب شدید اصن داشتم میمردم  رفتیم دکتر ، دکتره گفت دخترم چرا تریاک خوردی؟؟؟

قیافه بابام:😤🤯🙄😱

قیافه مامانم:🤔😒🤬😢

قیافه داداشم:😎🤣🫣😶‍🌫️

خلاصه معدمو شست و شو دادن آبرو رو هم بردن آبروی اون پیرمرد هم بردن یک جوک و سوژه ی بزرگ هم برا داداشم ساختن🫥

پُز نیستسبک زندگیمه😎

اره ما قبلش دوست بودیم تا اونوقت اصلا بهم دست نزده بودیم😁😁😁😁خودم شروع کردم قیافه نامزدمو اون لحظ ...

لامصب نترسیدی یکی به بهانه میوه و چایی آوردن بیاد داخل؟😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره بعد همسایهه به خواهرش که اون موقه خونه مامانش بودن شهر دیگه زنگ زد اطلاع داد!اومد خاستگاری ولی ن ...

الان متاهل هستی،؟؟ تونستی فراموشش کنی؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان متاهل هستی،؟؟ تونستی فراموشش کنی؟

نه ازدواج نکردم ۴ ساله کات کردیم اون هر چن وقت یبار یه پیامی زنگی چیزی میزنه و ول نکرده و فکر میکنم واسم دعام گرفته باشه

الان ۳۰ سالمه 

از ۲۱ باهاش اشنا شدم تا ۲۵.۶

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

با ماشین زدم به موتور . پرت شد ضربه مغزی شد کلاه نداشت. جلو چشمم فوت شد. مقصر نبودم و ۵۰ درصد راهنما ...

آها چقد سخت بوده اون لحظه براتون😥

ولی واقعا هیچ تقصیری نداشتید

پُز نیستسبک زندگیمه😎

لامصب نترسیدی یکی به بهانه میوه و چایی آوردن بیاد داخل؟😂

بنده خدا مامانم اولش چایی آورده بود بعد نامزدم وقت نکرد بخوره مامانم ناراحت شده بود چرا نخورده حالا نمیدونس وقت نشده😂😂😂😂😂😂

کجای کاری من یواشکی تریاک کشیدم

تریاکو چطو میکشن؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: