بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امسال عید رفتیم خونه پدربزرگ مادرم من رفتم تو آشپزخونه یچیز سیاهی بود ، فک کردم لواشکه کلیشو گذاشتم دهنم بعد خیلی تلخ بود ولی دیگه روم نشد نخورم کفتم میفهمن، بعد که رفتیم خونه همش بالا میاوردم و تب شدید اصن داشتم میمردم رفتیم دکتر ، دکتره گفت دخترم چرا تریاک خوردی؟؟؟
قیافه بابام:😤🤯🙄😱
قیافه مامانم:🤔😒🤬😢
قیافه داداشم:😎🤣🫣😶🌫️
خلاصه معدمو شست و شو دادن آبرو رو هم بردن آبروی اون پیرمرد هم بردن یک جوک و سوژه ی بزرگ هم برا داداشم ساختن🫥
اره ما قبلش دوست بودیم تا اونوقت اصلا بهم دست نزده بودیم😁😁😁😁خودم شروع کردم قیافه نامزدمو اون لحظ ...
لامصب نترسیدی یکی به بهانه میوه و چایی آوردن بیاد داخل؟😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اره بعد همسایهه به خواهرش که اون موقه خونه مامانش بودن شهر دیگه زنگ زد اطلاع داد!اومد خاستگاری ولی ن ...
الان متاهل هستی،؟؟ تونستی فراموشش کنی؟
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻