2777
2789
عنوان

بزرگترین خلافی که تو زندگیت کردی چی بوده☠️🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 111 پست

وایییی من یکبار تو زندگیم غذای کره ای خوردم

تا سه روز بالا می آوردم😑😑😑😑

روز آخر بیمارستان رفتم که خوب شدم

یکبار هم دود قلیون دوستام رو تنفس کردم اصلا نتونستم قلیون بکشم تا یک هفته سینه هام گر می گرفت  تصمیم گرفتم مثل تمام اعضای خانواده ام عین بچه آدم سمت دود و مواد نرم😅😅😅😅😅

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی من یکبار تو زندگیم غذای کره ای خوردمتا سه روز بالا می آوردم😑😑😑😑روز آخر بیمارستان رفتم که ...

اولیه شبیه قضیه تریاک خوردن من بود😂😂

دومیه هم تقصیر دوستات بود

کلا تو هیچ کدوم تقصیری نداشتی😌😍🤣🤣🤣

پُز نیستسبک زندگیمه😎

اولیه شبیه قضیه تریاک خوردن من بود😂😂دومیه هم تقصیر دوستات بودکلا تو هیچ کدوم تقصیری نداشتی😌😍🤣🤣 ...

چرا 

برای اولین بار راضی شدم کافه با دوستام برم فقط ۱۴ سالم بود عین یک بچه خر خون بودم( تیزهوشان میرم)

واییییی تمام خانواده ام چه پدری چه مادری بهم گفتن سمت مواد و قلیون و از اینا نرو من دودش رو تنفس کردم 😑😑😑😑💔💔💔 فکر کنم اصلا هم ظرفیت الکل نداشته باشم کیف میده امتحان کنم غشششش😅😅😅

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چرا برای اولین بار راضی شدم کافه با دوستام برم فقط ۱۴ سالم بود عین یک بچه خر خون بودم( تیزهوشان میرم ...

از امتحانش منصرف شو

الان تو پیوی میگم بت🤣🤣🤣

پُز نیستسبک زندگیمه😎

بابا.. خوبی به خودت افتخار کن. عزیزم. مگ تو خدایی.. خدا قبولت داره عزیزم💖

قربونت برم مهربون

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔