2777
2789
عنوان

مامانم پولمو گرفت😭😭😂

182 بازدید | 18 پست

با کارت خودش ۳تا غذا سفارش دادم برای خودمو خودش و ابجیم😂بعد نصف پولشو بردم دادم گفتم حالا دنگمو حسای کنم مثلا😂😂گرفتتتتت

پول نازنینممم😂😭

چقدر دادی😂😂

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰۰😂

زیاده😭

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

😂😂گلبم شکستگفتم واقعا میگیری؟😂😂گفت آره بزارم تو کیفم

فکز کردی فیلمه الان میگه نه بابا .من و تو این حرفا رو نداریم ولی دیدی ازت گرفت برگات ریخت نه😃

مامان منم همینه ،شاید جزئترین چیزا رو ازما میگیره ولی از داداشم که مستقل نمیگیره . حتی خریدای اونا رو هم حساب میکنه 😀

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

ببین مثل من زرنگ باش 

رفتم مغازه عصر گفتم مامان باهام بیا برم لباس بخرم 

دوتا شومیز گرفتم موقع حساب کردن گفتم من کارت همرام نیست مامانم حساب کرد😂😂😂😂

الان پلن بعدیم اینه فردا برم شال و شلوار بخرم امیدوارم همین ترفند جواب بده دوباره 😔😂😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین مثل من زرنگ باش رفتم مغازه عصر گفتم مامان باهام بیا برم لباس بخرم دوتا شومیز گرفتم موقع حساب کر ...

اللهی آمین . ایشالا خدا مامانای ماها رو هم هدایت کنه تو همین مسیر خیر و خوبی قدم بذارن و حرکت کنن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم