2777
2789
عنوان

مامانم پولمو گرفت😭😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 18 پست
اللهی آمین . ایشالا خدا مامانای ماها رو هم هدایت کنه تو همین مسیر خیر و خوبی قدم بذارن و حرکت کنن

انشالله😂😂

البته بعدش ضایع شدم رفتم با پول خودم بستنی خریدم گفت تو خب ده دقیقه پیش گفتی کارت همرام نیست 😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

انشالله😂😂البته بعدش ضایع شدم رفتم با پول خودم بستنی خریدم گفت تو خب ده دقیقه پیش گفتی کارت همرام ن ...

وای خدا 

چی گفتی 😆

پن که نمیتونم دروغ بگم . برای همین از اول خودم حساب میکنم که این طوری ضایع نشم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا چی گفتی 😆پن که نمیتونم دروغ بگم . برای همین از اول خودم حساب میکنم که این طوری ضایع نشم .

میدونست دروغ میگم از همون اول😔😂😂😂

دست خودم نیست جونم در میره با کارت خودم حساب کنم 

پولمو لازم داشتم 😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵