2777
2789
عنوان

همسایه ام بهم گفت

1159 بازدید | 58 پست

بچه ما خونمون دو واحد بعد من چند وقت روزا وقت نکردم کارامو کنم شبا ابو تا ساعت ۲ شب استفاده کردم چون ۲ واحدیم صدای پمپ انگار رفته طبقه بالا  همسایه ام در زده که  ما ثدای پمپ میاد نتونستیم بخوابیم من گفت خیلی ناراحت شدم معذرت خواهی کردم ازش ولی از غروب که گفته تو خودمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه توانایی شنیدن حرف حساب رو نداری خب مزاحم مردم نشو تا ساعت ۲ نصفه شب

عزیزم من معذرت خواهی کردم ازشون ولی والا ما اصلا صدامون در نمیاد تو خونه اکثرا هم خونه نیستیم  ولی چون خیلی چیزای همسایه ام ناراحتمون میکنه ما چون دو واحد هستیم چشم پوشی میکنم انتظار نداشتم بگه

جای من باشی چیکار میکنی

یک همسایه داریم هروز گزارش مارو به صاحب خونمون میده

زنگ میزنه بهش میگه کجا رفتتیم چیکار کردیم مهمون اومد  ماشین آوردیم و...

بعدشم میگه بیرونشون کنین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
دو تا دبه بخر آب جمع کن برای آخر شبها.یعنی خودشون حمام نمیرن .دستشویی نمیرن اون ساعت آیا

اره منم دقیقا حرف منم همین من  چون روز وقت نکرده بودم کارامو کنم شب انجام دادم بعد عرق کردم رفتم دوش گرفتم خب چی میکردم همنطوری نمتونستم بخوابم که