بچه ما خونمون دو واحد بعد من چند وقت روزا وقت نکردم کارامو کنم شبا ابو تا ساعت ۲ شب استفاده کردم چون ۲ واحدیم صدای پمپ انگار رفته طبقه بالا همسایه ام در زده که ما ثدای پمپ میاد نتونستیم بخوابیم من گفت خیلی ناراحت شدم معذرت خواهی کردم ازش ولی از غروب که گفته تو خودمم
فقط نظرات عجیب کاربرامردم آب استفاده نکنن چون پمپ صدا میده؟ خب پمپو ی جا بزارن که صداش کمتر بیادعین ...
فداتشم که درک کردی خب من سر و صدا نکردم که فقط رفتم حموم دوش گرفتم همین بعد همیشه ما بی صدایم انگار کسی خونمون نیست در این حد انتطار نداشتم بیاد این خرف و بزنه
فداتشم که درک کردی خب من سر و صدا نکردم که فقط رفتم حموم دوش گرفتم همین بعد همیشه ما بی صدایم انگار ...
والا
انگار شما با دستاتون پمپو هدایت میکنید
خب وقتی آبو باز میکنید خود به خود از منبع میره پمپم روشن میشه دیگه
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
شما هم از حالا به خانومش بگو.بگو من دیشب تا صبح سردرد داشتم چون صدای مهموناتون تا پایین میومد.با خن ...
همسرم دید ناراحتم میگه همونجا بهش میگفتی که والا ما صدامون در نمیاد بخوایم از آپارتمان نشینی بگیم شما کلا کارتون اشتباه ولی من چون سنش زیاد حرف نزدم فقط معذرت خواهی کردم دخترشون هم سن من والا از ساعت ۱۰ صبح آهنگ زیاد میکنه من از صدای اهنگش بیدار میشم
از غروب که گفتا احساس زندونی بودن و دارم بخدا الان استرس دارم نصف شب ببخشید دستشویم بگیره برم یا نه ...
اهمیت نده بهشون
اگه دوباره همچین موقعیتی پیش اومد بدون اینکه جواب بدی با اخم درو ببند
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
عزیزم من معذرت خواهی کردم ازشون ولی والا ما اصلا صدامون در نمیاد تو خونه اکثرا هم خونه نیستیم ولی چ ...
من دقیقا درکش کردم ، بعضی ها روصدا حساس نیستن ، مثلا شوهر من تو روز ، دقیقا زیر تلویزیون با صدای بلند میخوابه ، بچه ها هم همش تو سر وکله ی هم میزنن ، یه خواب عمیقی هم میره که نگو ، ولی من خودم باید برم تو اتاق ، کلی هم قبلش به بچه ها تذکر میدم صدا ندن ، صدای تلویزیون هم ۱۰ بار داد میزنم کم کنید تا بتونم بخوابم ، بعدم با کوچکترین صدایی از خواب میپرم و سردرد میشم