2777
2789
عنوان

همسایه ام بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا درکش کردم ، بعضی ها رو‌صدا حساس نیستن ، مثلا شوهر من تو روز ، دقیقا زیر تلویزیون با صدای بل ...

من حرفتو متوجه میشم عزیزم ولی میگم ما کل سال اصلا انگاردخونه نیستیم بارها منو تو راپله دیگه گفته وا خونه ای اینقدر ساکتی انگار نیستی اصلا بعد چند روز موقعیت نداشتم روز کارامو کنم شب مجبور برم دوش بگیرم اومد گفت ناراحتن چون تو کل سال خودشون مهمون دارن یا دخترش صبح ساعت ۱۰ اهنگ زیاد میکنه یا پسرش تو ساختمون ماشین میشوره و خیلی جیزای دیگه من اصلا به روشون نمیارم  خود ادم باید کامل باشه اگه نباشه حق اعتراص نباید داشته باشه به نظرم 

عزیزان ما طبقه بالاییم یه سوال یمدته ذهنمو درگیر کرده آیا دوش گرفتنی صدای اب به طبقه پایین میره؟؟؟

خونه ما  استاندار مثلا تازه ساختم هست  اره صدای آب که از لوله ها میخواد بره رو خونه ساکت میشنوم عزیزم

به خدا،ما گفتیم امشب اینجوریه،بعد دیدیم وقتای دیگه بدتره،فکر کن ی شب برق هم رفته بود سکووووت مطلق

این دیگه بی فرهنگی یا بچه بودن طرف مقابل ولی اینم باز ادم روش نمیشه مستقیم بره به طرف بگه 

من حرفتو متوجه میشم عزیزم ولی میگم ما کل سال اصلا انگاردخونه نیستیم بارها منو تو راپله دیگه گفته وا ...

آره عزیزم شما کاملا درست میگی  ، متوجه شدم ، من فقط در مورد صدای پمپ گفتم ، ما پمپمون تو پارکینگه ، گاهی با خودم میگم همسایه ی پایینی بنده ی خدا چقدر صدا تحمل میکنه ، من جای اون بودم خونه رو عوض میکردم ، اصلا نمیتونم تحمل کنم ، شوهرم میگه تو الکی حساسی ، ولی واقعا دست خودم نیست

آره عزیزم شما کاملا درست میگی ، متوجه شدم ، من فقط در مورد صدای پمپ گفتم ، ما پمپمون تو پارکینگه ، ...

نه طبقه اول هستم یجورایی به این صدا عادت کردم انگار  یجورایی انگار نمیشنویم این صدا رو اون همسایتونم حتما مثل من 

این دیگه بی فرهنگی یا بچه بودن طرف مقابل ولی اینم باز ادم روش نمیشه مستقیم بره به طرف بگه

دقیقن همون بی فرهنگی بود،چون بعد کارای دیگه هم کردن که فهمیدیم فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن،ولی تهش درمورد اون موضوع گفتیم به ما چه

تو چه قشنگی😍...

مرسی که گفتی ... برا ما مسکن مهره پس بدتر صدا میره طبقه پایین

ایکاش آپارتمان اصلا نبود این چیه اخه زندونیم انگار تو خونه خودمون احساس ارامش نداریم والا من از غروب با استرس آب باز میکنم 😁

ایکاش آپارتمان اصلا نبود این چیه اخه زندونیم انگار تو خونه خودمون احساس ارامش نداریم والا من از غروب ...

هعییی کاش پولشو داشتیم خونه ویلایی میخریدیم راحت پادشاهی میکردیم برا خودمون😁😁😁