2777
2789

بیاین یکم حرف بزنیم حالم خوب نیست.

تقریبا یک ماهه که اومدم. ( خیر سرم برای سفر )

هیچ کس غیر از دو تا از دوستامو ندیدم انقدر اعصابم خورده اصن بهشون نگفتم ایرانم و خبر ندارن.

اوضاع خونمون بده و دعوا هست و یه سری مشکلات جدی و پیچیده. اصلا نمیخواستم برگردم ایران و حقیقتا دلم هم تنگ نشده بود نه برای چیزی نه جایی نه حتی کسی.

من تابستون باید خوابگاه ای که داشتم رو پس میدادم، پس باید میرفتم دنبال خونه که اگوست همه جا تعطیله ایتالیا، کار اداری داشتم، یه سری کار پزشکی هم داشتم از اونورم از امتحانات و یه سری مشکلات خسته شده بودم گفتم برگردم ایران. کلی امتحان دارم، پایان نامه م هست گفتم میام اینکارا رو میکنم، زبان فرانسه م رو میخونم به هیچ کدوم نرسیدم! هیچ هیچ! حالم بده... خیلی. کاش این سری که رفتم شرایطم جوری شه که دیگه هرگز هرگز حتی واسه یه روزم نیام :"(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ادم بره اونطرف وقتی میاد هیچ انگیزه ای برای انجام کارهاش نداره

امیدوارم دفه ی بعدی فقط برای گردش بیای و همه ی کارات درست شده باشه😘❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

دیگه الان کاریه که شده ، تحمل کن تا برگردی 

راستی عزیزم من یه سوال دارن ممنون میشم  اگه حوصلشو داری جواب بدی 

من درسم بهمن امسال تموم میشه ، دانشگاه دولتی هستم 

فعلا هم مدرک ایلتس ندارم 

بنطر شما از کی برای پدیرش دانشگاه اقدام کنم و بعدش برای آزمون ایلتس ؟؟؟؟ 

واقعا ادم بره اونطرف وقتی میاد هیچ انگیزه ای برای انجام کارهاش ندارهامیدوارم دفه ی بعدی فقط برای گرد ...

واقعا واقعا. اصن از برنامه زندگیم افتادم. به خیالم میام راحت ترم حداقل کارای روزمره خرید و آشپزی و تمیزکاری و... رو دوشم نیس به کارای عقب افتاده م میرسم که هیچ 

مرسی عزیزم دعا کن واسم 🥲💜

اسی بشین درستو بخون کارای پایان نامه رو انجام بده. دیگه به جو خونه کاری نداشته باش. اونجا فایند‌گرفت ...

تمرکز ندارم سر و صداست. جو خونه منفی عه. همون چیزی که ازش فرار کردم متاسفانه چن برابر شده بعد این سه سال

آره بورسیه دارم. اوکیه با صرفه جویی و مراقبت میشه هزینه ها رو مدیریت کرد