2777
2789
عنوان

از اینکه برگشتم ایران به شدت پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه الان کاریه که شده ، تحمل کن تا برگردی راستی عزیزم من یه سوال دارن ممنون میشم اگه حوصلشو داری ج ...

کاش فقط انقدری بتونم خودمو جمع و جور کنم که دیگه هرگز نیاز پیدا نکنم برگردم ایران حتی واسه یک روز

ببین اگه منظورت واسه ایتالیاست بچه ها واسه ارشد معمولا از پاییز شروع میکنن به اپلای ولی خودت تک تک دانشگاه ها رو سرچ کن چون رشته به رشته فرق داره ولی سعی کن بجنبی چون یکم الان شرایط سفارت ایتالیا پیچیده شده زود وقتاش پر میشه 

کاش فقط انقدری بتونم خودمو جمع و جور کنم که دیگه هرگز نیاز پیدا نکنم برگردم ایران حتی واسه یک روزببی ...

اخه من فعلا هیچی دستم ندارم 

از همه بدتر اینکه درسم تموم نشده 

بنطرت سال بعد پاییز اقدام کنم خوبه ؟؟؟

امیدوارم شرایط برات خوب پیش برهحق داری تازه اومدی میخوای آرامش داشته باشی بدتر گرفتار مشکلات شدیحداق ...

دقیقا دقیقا مرسی از درک و فهمت 

آفرین همینه 😭🤦🏻‍♀️

آره شاید تو این چن روز باقی برم ببینم چن تاشونو هر چند قطعا دلخور میشن چرا نگفتی یه ماهه اینجایی

متاسفم واقعادلت زره ای برای خاک وطنت تنگ نشده❓️میخوام یچی بگم ولی حیف تعلیق میشمخداحافظ

چرا ابراز تاسف میکنی عزبزم ؟؟اگه حداقل نمی‌تونید ابراز همدردی کنید زخم زبونم نزنید

دقیقا دقیقا مرسی از درک و فهمت آفرین همینه 😭🤦🏻‍♀️آره شاید تو این چن روز باقی برم ببینم چن تاشونو ...

اشکال نداره بگو خیلی گرفتار بودم ولی حداقل با خاطره خوب از اینجا برو

هر چی نباشه خانواده ت اینجان، بخوای بری و دگ نیای خدای نکرده بعدا پشیمونی برات میمونه

اختلاف و مشکل تو همه خانواده ها هست

اها ممنونم از اینکه جواب دادی گلم امیدوارم شرایطت طوری بشه که میخوایموفق باشی

قربونت برم مرسی عزیزم 💜

امیدوارم تو هم مسیرت هموار و سهل باشه و بهترین ممکن واست پیش بیاد

بازم سوال داشتی بپرس