2777
2789
عنوان

جراحی دندوم عقل

57 بازدید | 12 پست

من ۱ساعت پیش دندون عقلمو جراخی کردم امدم خونه گازو عوض کنم وقتی دهنمو باز کردم ی صدای تقی. داد انگار پاره شدن ی چیزی یا قلنج شکوندن دستخون  خیلی هم درد دارم خونریزی هم ددره بنظرتون بخیش پاره شدا یانه؟برای کمتر شدن دردش چیکار کنم تروخدا بگید

باید ی آمپول دگزا میزدی

الانم ی ژلوفن بخور و آموکسی سیلین بعد گاز رو در بیار دیگه گاز نذار آب دهنت رو قورت بده و به هیچ وجه بیرون نریز آب دهانت

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ی آمپول دگزا میزدیالانم ی ژلوفن بخور و آموکسی سیلین بعد گاز رو در بیار دیگه گاز نذار آب دهنت رو ...

کسی نبود الان بزنه مطبا همه تعطیل شانس من گفتم فردا صبح برنم خیلی مهمه؟؟؟ اگه مهمه همین امشب بزنم؟؟؟؟

کسی نبود الان بزنه مطبا همه تعطیل شانس من گفتم فردا صبح برنم خیلی مهمه؟؟؟ اگه مهمه همین امشب بزنم؟؟؟ ...

دردش رو خیلی کمتر میکنه 

اگر درد زیاد داری ی آمپول بزنی آروم میشی 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
دارم از دردش گریه میکنم خیلی ترسیدم

ب من امپول صد درد داده بود

شما زلوفن بخور با معده پر

خوب میشب

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ژلوفن نخوردی؟؟؟آموکسی سیلین؟؟نه نترس چیزی نیست الان گاز تو دهانته؟؟

ری لایف خوردم با اموکسی سیلین ری لایفه خیلی بهتر عمل میکنه ن درش اوردم بستنی دارم میخورم

چیزی نیست من دو هفته پیش رفتم ،درد هم خیلی کم بود ،قرص رو سر ساعت بخور ،۲۴ساعت اول غذا سرد و نرم بخور بستنی زیاد بخور کمپرس سرد بزار نیازی به آمپول نیست بعد ه‍م آب نمک غرغره کن اونم صورتت تموم بده ،روز دوم دهان شویه استفاده کن