میدونین قسمت تاسف بار ماجرا اینجاست که مجلس ما خیلی معمولی بود و خانواده و فامیل خودم خیلی ها هدیه نداده بودن یا ارزش آنچنانی نداشت در حد ۵۰۰ تومان توی پاکت ؛ ولی از طرف خانواده همسرم دو تا سکه تمام و چند تا نیم سکه و ..
مادرم همون روز برد قایشون کرد و گفت تو خونه خودت بهت میدم :) حالا بدون اینکه به ما بگه برای جهیزیه مختصری که بردم از اونا خرج کرده ؛ حتی یه نیم سکه رو برای شب یلدا فروخته ..! الانم همسرم مدام ازم میپرسه چرا هدیه ها رو بهمون نمیدن ؟!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونم میخواد ماشینی که میخریم رو به نام من بزنه طفلکی
هووف .فقط حواست باشه مامانت نفهمه که برا اینکه نقشه نکشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
200 نفر رو تالار غذا دادن تور و ارایشگاه و گیفت و همه چی کلی خرج کردن
ولی حتی پول رو در نیورده بودن بشمارند همینطور گذاشته بودن توی کمد همسرم رفتیم در آوردیم همسرم میگفت بشینیم تنها بشماریم گغتم زشته بابا مکه میخوان چیکارش کنن ببریم جلو اونا بشماریم فرداشم دادیمش 4 تا النگو