2777
2789

دوسه هفته پیشه 

انگشتش باد کرده 

جای سوزن خشکه 

داشته سوزنه رو جم میکرده (قبلش ب ی مریض زده بود)بعد رفته تو انگشتش یکممم 

ممکنه مریضی چیزی باشه

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید هم از اون مریض آزمایش بگیرن هم از خاله ی شما که ببینن خدایی نکرده ایدز یا هپاتیت نباشه

واقعااااااا 

اگه اینجوری باشه یعنی تا ابد مبتلاس؟؟؟

وایییی بره آزمایش بده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ورم دست در محل تزریق نشانه عفونت باکتریایی هست. 

ایذر و.. که صرفا با سوزن نمیگیرن. مگه اون طرف ایدز داشته اصن

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

ورم دست در محل تزریق نشانه عفونت باکتریایی هست. ایذر و.. که صرفا با سوزن نمیگیرن. مگه اون طرف ایدز د ...

معلوممم نیست شایدم داشته

واکسن؟؟ب چ درد میخورهمبتلا نمیشه ب ایدز

واکسن هپاتیت برای ایمن شدن 

ولی اگر اون شخص مبتلا به ایدز بوده باشه بی برو برگرد میگیرن ولی ایدز دوره ای داره بنام پنجره که ممکنه سه هفته تا ۳ماه دیگه حتی خاله شما بره ازمایش بده منفی بشه واس همین گفتم باید سه ماه بگذره واس ازمایش ایدز ولی حتمااااا پیگیری کنن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷