2777
2789
عنوان

تاسه‌ی ئاویه‌رم کردووه🥲❤️‍🩹

48 بازدید | 11 پست

حەزم ئەکرد ئایسە لە ئاویەر بایەم سەیری سنەم کردایە وەکوو خۆم و چوار ساڵ پێش دڵم بێ خەم بوایە استرس حیچێکم نوایە وەلێ داخم لە چوار ساڵ پێشۆ ئیتر نمانزانی ژیان بۆ چی خاسە وەلێ ئەگر ئیسە لە ئاویەر بایەم چاومله سنە بکردایە تۆزێ خەمەکانم کم ئەبوون❤️‍🩹😭جا خۆزگە هەر گەورە نەبایەین😭

هاااا

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ئێژم خۆزگە ئیستا لە ئاویەر بایەم😭

چی میگی گلم نمیفهمم 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

کوردی سورانی حرف میزنه

آها واسه چی گریه میکنه چی میگه🥲

چی میگی گلم نمیفهمم

فکر کردم کوردید ولی حرفم براتون عجیب بوده واسه همین بازم کوردی توضیح دادم🫠😅نوشتم کاش الان ابیدر بودم از اونجا سنندجو نگاه میکردم مثل خودم و چهار سال پیش هیچ غمی تو دلم نبود و استرس هیچیو نداشتم اصلا کاش بزرگ نمیشدم

فکر کردم کوردید ولی حرفم براتون عجیب بوده واسه همین بازم کوردی توضیح دادم🫠😅نوشتم کاش الان ابیدر بو ...

آها 😂

بیخیال🥲زندگیه دیگه آدم نمیدونه چی پیش میاد 

واقعا از چهار سال پیش به بعد دیگه هیچی این زندگی واسم قشنگ نیستش دیگه همش شده استرس اینده و حسرت گذش ...

🥲💔منم قبلا اینجوری بودم الان بی حس شدم