2777
2789

چ نتیجع ای داشته. ایا تغییری کرده و چ تغییری😄

من شایذ. برم لیزر ولی میخام اینم امتحان کنم برا جای جوش 

آلوویر میزنم شبها و صبحا میشورم دیگه جوش نمیزنم و جای جوشهای قبلیم هم ترمیم شده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای قرمز جوش ذو خوب می‌کنه اره تاثیر خوبی داره پوست رو زیبا میکنه

تاثیرش دائمیه یا فقط تا وقتی استفاده کنی پوست خوبه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

نقد_محصول 

اگر دنبال یه پماد واقعی هستی که پوستت رو درست محافظت و ترمیم کنه، پماد زینک انتخاب خوبی نیست.

🔴 چرا پماد زینک اکساید معمولی بیشتر دردسرسازه تا راه‌حل؟

1. ❌ بافت بسیار سنگین و چسبنده.

این پماد روی پوست لایه‌ای ضخیم و غیرقابل تنفس می‌سازه که پوست رو خفه می‌کنه. مخصوصاً برای پوست‌های چرب و مستعد جوش، مثل یه کابوسه.

2. ❌ جذب بسیار کند و ماندگاری زیاد.

این پماد ساعت‌ها روی پوست می‌مونه و باعث تعریق و تحریک پوست می‌شه، به جای اینکه به ترمیم واقعی کمک کنه.

3. ❌ ظاهر سفید و گچی روی پوست.

بعد از استفاده، پوست کاملاً سفید و غیرطبیعی می‌شه که زیر آرایش یا استفاده روزمره خیلی بد جلوه می‌کنه.

4. ❌ ترکیبات ترمیمی و ضد التهاب ضعیف.

تنها محافظ فیزیکی ساده است و هیچ ترکیب درمانی قوی یا ضد التهاب واقعی نداره که به بهبود سریع پوست کمک کنه.

📌 خلاصه؟

این پماد زینک اکساید بیشتر یه سد موقتیه که باعث انسداد پوست و تحریک می‌شه تا یه درمانگر موثر. برای ترمیم واقعی و مراقبت روزانه، گزینه بهتری پیدا کن.

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

آلوویر میزنم شبها و صبحا میشورم دیگه جوش نمیزنم و جای جوشهای قبلیم هم ترمیم شده

جای جوش های قبلیت فرورفتگی بود یا لک 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نشنیدم تاحالا اسمشو.از داروخونه گرفتی

بله 

آسیکلوویر هم بهش میگن 

قیمتش هم ۶۰ یا ۷۰ هزار تومنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

لک بود

از من فرورفتگی داره بنظرتون جواب میده

[QUOTE=393145247]نقد_محصول  اگر دنبال یه پماد واقعی هستی که پوستت رو درست محافظت و ترمیم کنه، پماد زینک انت ...[/QUOT

🤦‍♀️بالاخره خوبه یا خوب نیس 🥲 یکی میگه خوبه یکی میگه نیس

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋