2777
2789
عنوان

از پماد زینک اکساید استفاده کرده کسی بزا پویت صورتش

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

در مورد زینک اکساید نمیدونم ولی لیزر تهاجمیه و عوارض داره. من چند ساله پیش لیزر انجام دادم و با وجود اینکه خیلی خیلی مراقبت کردم بعد از یه مدت پوستم لک شد.  اولش عالی بود ولی فقط یک ماه. بعدش افتضاح شد.

مزوژل رو امتحان کن به نظرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من فرورفتگی داره بنظرتون جواب میده

برای فرو رفتگی باید پمادهای قوی تری استفاده کنید 

فکر کنم از شما اسکار شده درسته؟

اگه اونجوریه باید پماد قوی تری بزنید 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بعد قطع کردنش چی . برگشت داره؟ خودتون استفاده کردین

اره استفاده کردم 

نه برگشت نداره قرمزی های جای جوش رو به مرور زمان خوب میکنه و پوست رو شفاف میکنه 

اما میگن دو الی سه روز توی هفته استفاده کنید نه بیشتر پوست رو چرب میکنه 

عالیه مرسی. فقط ی چیزی نوع پوستت چیه. برا من مختلط

برای منم مختلطه 

روی گونه هام خشک و دور لبم خشک

پیشونی و دماغم چرب 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

واای چ لیزری بود؟

اینکه دقیقا چه لیزری بود نمیدونم. 20 روز بعد از انجامش کلا صورتم بانداژ بود و اجازه ندادم هیچ نوری به پوستم بخوره. بعدش لایه های پوستم که قهوه ای شده بودن کنده شد و زیرش یه پوست نرم و شفاف مثل پوست کودک بود. ولی یک ماه بعد لک افتاد. 

مزوزل تزریق ژله؟

این ژل با اون ژل فرق داره. کوکتل های روشن کننده و ضد لک و جوانساز و ... داخل ژل ترکیب شدن که زیر پوست تزریق میشن. ژلش ظرف چند روز جذب میشه و برجسته نمیشه. کوکتل ها از داخل روی پوست اثر مثبت می زاره.

برای فرو رفتگی باید پمادهای قوی تری استفاده کنید فکر کنم از شما اسکار شده درسته؟اگه اونجوریه باید پم ...

بله اسکاره.پمادی می‌شناسی برای فرورفتگی جواب بده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بله اسکاره.پمادی می‌شناسی برای فرورفتگی جواب بده

ن متاسفانه نمیدونم

ولی دکتر پوست برید بهتر میتونه راهنماییتون کنه