2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 43568 بازدید | 831 پست
اسی چرا تحقیق نکردین ما الان می‌ترسیم واسه داداشم یکی از این سلیطه ها گیرش بیفته

ما گیرمون اومد تازه بدتر جدیدا دخترا بعده عقد مهریه رو اجرا میزارن و اموال رو توقیف میکنن

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐عه جدی پس چرا دامادمون تونس از شکایت طلاشو پس بگیره؟؟؟؟

ببین عزیزم من که تو جزییات دادگاه خواهر شما نبودم خواهرت جایی سوتی نداده بود؟که قاضی بفهمه طلاها دست خواهرت هست؟

اخه هر پرونده ای ده ها جزییات داره بعضی ها اشتباهی یک حرفی میزنند تو دادگاه بعد بر علیه خودشون میشه ما خودمون همین اشتباه رو کردیم تو پرونده خرید ملک که به دو نفر فروخته شده بود باید تو دادگاه منکر دونستن این میشدیم که خبر داشتیم این ملک قبلا معامله و فسخ شده بود اما وکیل عوضی بهمون گفت بزارین همه چیز قانونی پیش بره افتادیم تو پروسه چند ساله دادگاه همه جا قاضی بهمون میگفت شما میدونستین 

یعنی دامادتون تو دادگاه ادعا کرد طلاها دست خواهر شماست و خواهرت منکر شد طلاها دستش هست و دامادتون تونست ثابت کنه طلا دست خواهرتون بوده ؟بعد چحوری تونست اثبات کنه ؟

به خدا من اصلا اول تاپیک بد عروس مون رو نگفتم تو زندگی واقعی هم نه دخالت کردم نه بد گفتم چرا باید دل ...

ببین خونه و اینا بگو برادرت به نام مادرش بزنه مهریه هم بگه ندارم قسط بندی سالی یکی میدم این زنا کارشون همینه شوهرمیکنن که مهریه بگیرن

اسی چرا تحقیق نکردین ما الان می‌ترسیم واسه داداشم یکی از این سلیطه ها گیرش بیفته

دوست داداشم معرفی کرد . همسایه خواهر زنش میشد ، 

دیگه نپرسیدیم 

و یه هفته طول کشید خاستگاری و عقد 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
خب حداقعل یکیش و میزد به نام زنش اونم بالاخره تو این زندگی زحمت کشیده دیگه

بابایکسال ازدواج کردن،،جه خبره انقد ادعا

انقد دنبال ماله

بعدچندسال زندگی،وزحمت منطقیه

امابعدیکسال نه

اونم به زور،،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

وای نگو الان چکار کرده باهاتون مهریه میخاد

ارههه مهربه شو گذاشته اجرا 

بعد ببخشیدا دختره فاحشه اس

حتی یه شبم با داداشم نبوده ولی متاسفانه مهریه تعلق میگیره

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی