2777
2789
عنوان

خیلی بده دختر بیست و دو ساله بیکار باشه🥲❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
خیلی خوبهمیتونی آزمون بدی

چه آزمونی؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبهمیتونی آزمون بدی

عزیزم راجب این آزمون های استخدامی یه توضیحی میدی 

از کجا باید شرکت کنم؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

خب این چیزاهم بخوام یاد بگیرم پول مبخواد که بهم نمیدنباید برم کارگری کنم

خب اگر میتونی یه مدت برو فروشندگی یا سالنداری،شهرک صنعتی بسته بندی انجام بده، با پولش یه مهارت یاد بگیر از اون پول دربیار خیلی کارا میشه انجام داد نیاز نیست بری کارگری😁

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خب اگر میتونی یه مدت برو فروشندگی یا سالنداری،شهرک صنعتی بسته بندی انجام بده، با پولش یه مهارت یاد ب ...

اره بسته بندی هم خوبه سمت خونمونم از این شرکتا هست

استخدامی آموزش و پرورش

قبول میکنن با لیسانس روانشناسی؟

باید مدام پیگیری کنی ببینی کی قراره آزمون گذاشته بشه شما میتونی آزمون آموزش و پرورش شرکت کنی

از کجا پیگیری کنم کدوم سایت