امسال دیگه دانشگاهم تموم میشه ولی از درس خوندن خیری بهم نرسید حس میکنم سربار پدر و مادرم هستم پول تو جیبی هم خیلی کم بهم میدن نه میتونم چیزی برا خودم بخرم نه میتونم به خودم برسم هیچ جا کار پیدا نمیکنم خیلی احساس بی فایدگی میکنم
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب این چیزاهم بخوام یاد بگیرم پول مبخواد که بهم نمیدنباید برم کارگری کنم
خب اگر میتونی یه مدت برو فروشندگی یا سالنداری،شهرک صنعتی بسته بندی انجام بده، با پولش یه مهارت یاد بگیر از اون پول دربیار خیلی کارا میشه انجام داد نیاز نیست بری کارگری😁
خب اگر میتونی یه مدت برو فروشندگی یا سالنداری،شهرک صنعتی بسته بندی انجام بده، با پولش یه مهارت یاد ب ...
اره بسته بندی هم خوبه سمت خونمونم از این شرکتا هست
باید مدام پیگیری کنی ببینی کی قراره آزمون گذاشته بشه شما میتونی آزمون آموزش و پرورش شرکت کنی
از کجا پیگیری کنم کدوم سایت