2777
2789

امسال دیگه دانشگاهم تموم میشه ولی از درس خوندن خیری بهم نرسید حس میکنم سربار پدر و مادرم هستم پول تو جیبی هم خیلی کم بهم میدن نه میتونم چیزی برا خودم بخرم نه میتونم به خودم برسم هیچ جا کار پیدا نمیکنم خیلی احساس بی فایدگی میکنم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آشپزی یا ارایشگری یا خیاطی یکیشو یاد بگیر میتونی ماهانه بین ۱۵تا ۲۰ درآمد داشته باشی

شیراز راسته دوزی ۱۸ تومن میدن 

از بین اینا آرایشگری پیشنهاد نمیکنم چون طول میکشه تا به درامد برسی و مشتری جمع کنی

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

رشتت چیه عزیزم پیگیر آزمون های استخدامی باش

روانشناسی

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

آشپزی یا ارایشگری یا خیاطی یکیشو یاد بگیر میتونی ماهانه بین ۱۵تا ۲۰ درآمد داشته باشیشیراز راسته دوزی ...

خب این چیزاهم بخوام یاد بگیرم پول مبخواد که بهم نمیدن

باید برم کارگری کنم